Valmieras Ziņas

Baltijas Basketbola līgas grupu turnīra otro apli “Valmiera/ORDO” uzsāks ar spēli Igaunijas pilsētā Keilā

Lasīšanas laiks: 2 min

Rītvakar, 20.decembrī, “Valmiera/ORDO” ar spēli Igaunijas pilsētā Keilā pret “Kalev/TLU” uzsāks Baltijas Basketbola līgas grupu turnīra otro apli. Mačs sāksies plkst.19.00 un to tiešraidē būs iespējams vērot igauņu portālā delfi.ee, portālu “Valmieras Ziņas” informēja “Valmiera/ORDO”.

“Valmiera/ORDO” Baltijas līgas ietvaros spējusi uzlabot savu sniegumu un pēdējās trīs spēlēs izcīnījusi divas uzvaras (pret “Kalev/TLU” un “Barsy”), tādejādi B apakšgrupas kopvērtējumā ar izcīnītajiem diviem panākumiem sešās cīņās paceļoties uz dalītu ceturto vietu (tāda paša bilance arī “Kalev/TLU” un “TTU”). Pirms grupa turnīra otrā apļa valmierieši saglabā labas izredzes uz iekļūšanu turnīra “play-off”, bet pirmais nopietnais pārbaudījums par vietu izslēgšanas spēlēs Kristapa Valtera vadīto komandu sagaida jau rītvakar. Savu pēdējo maču BBL ieskaitē “Valmiera/ORDO” aizvadīja 14.decembrī, kad tā savu līdzjutēju priekšā izcīnīja uzvaru, mača pagarinājumā ar rezultātu 85:82 pārspējot “Barsy”. Visrezultatīvāk Baltijas līgā valmieriešu sastāvā līdz šim spēlējis aizsargs Jānis Kaufmanis, kurš vidēji spēlē gūst 17.5 punktus, savukārt  centra spēlētājs Viktors Iļjins vidēji mačā atzīmējies ar “double-double”, izceļoties ar 16.0 gūtajiem punktiem un 12.0 izcīnītajām atlēkušajām bumbām.

“Kalev/TLU” grupu turnīra pirmo apli noslēgusi ar identisku bilanci kā “Valmiera/ORDO” (2-5), turklāt nav šaubu, ka rītvakar tie savā laukumā gribēs revanšēties par zaudējumu pirmajā savstarpējā cīņā Valmierā (82:94). Igauņu komanda šobrīd nerāda savu labāko spēli, jo uz B apakšgrupas kopējā fona tā ir viena no labāk nokomplektētām komandām. Igauņu vienības groza apakšu cementē savulaik augstā Eiropas līmenī uzspēlējušie Bambale Osbijs (spēlējis Grieķijas, Itālijas un Turcijas augstāko līgu klubos) un Bamba Fals (vairākas sezonas “Kalev/Cramo”, kā arī viena sezona “VEF Rīga” sastāvā), bet toni ārējā līnijā nosaka meistarīgi un pieredzējuši Igaunijas basketbolisti – Tamms, Kaldre, Sāge. Savu pēdējo maču BBL “Kalev/TLU” aizvadīja 5.decembrī, kad savā laukumā ar rezultātu 76:99 tie pārliecinoši atzina BK “Ogre” vienības pārākumu. Visrezultatīvāk līdz šim “Kalev/TLU” sastāvā spēlējis serbu spēka uzbrucējs Dzeletovičs, kurš vidēji mačā gūst 15.3 punktus, bet centra spēlētājs Bamba Fals vidēji spēlē izceļas ar 14.8 gūtajiem punktiem un 11.8 izcīnītajām atlēkušajām bumbām.

Rītdienas spēles pretinieces šosezon savā starpā tiksies otro reizi, jo kā jau minējām pirmā abu komanda savstarpējā spēle noslēdzās ar “Valmiera/ORDO” uzvaru 94:82. Salīdzinot ar to spēli Igaunijas vienības sastāva izmaiņas nav notikušas, bet valmieriešu rindas papildinājis centra spēlētājs Maksims Hudins.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri