Valmieras Ziņas

Noskaidroti 2017.gada sezonas labākie galda hokejisti Valmieras apkārtnē

Lasīšanas laiks: 3 min

Sestdien, 16.decembrī, Valmieras Kristīgā žēlsirdības centra telpās ar 6.posma sacensībām noslēdzās Valmieras KŽDC Kausa izcīņas 2017 turnīru sērija galda hokejā. Par uzvarētāju kopvērtējumā Open klasē kļuva valmierietis Emīls Krasts, atstādams aiz sevis brāļus Rolandu un Kristapu Riekstiņus no Burtniekiem. Superjunioru klasē (2004.g. dzimušie un jaunāki) kopvērtējumā pirmā vieta Kristapam Riekstiņam, otrā Kristiānam Auziņam (Burtnieki), bet trešā – Reinim Beinaram (Valmiera).

Šī gada sezonas noslēdzošais posms šoreiz pulcēja 19 dalībniekus no Valmieras, Burtniekiem, Vaidavas, Cēsīm un Rīgas. Posma dalībnieki tika sadalīti divās grupās, kurās tika izspēlēti apļu turnīri, pēc kuriem pieci labākie no katras grupas iekļuva pirmajā līgā, bet pārējie – otrajā. Pēc līgu turnīra astoņi labākie pirmās līgas spēlētāji piedalījās izslēgšanas spēlēs.

Šī posma galvenā intriga bija, kā Open klasē vietas sadalīs četri reālākie pretendenti uz godalgām kopvērtējumā – brāļi Riekstiņi un tēvs ar dēlu Krasti. Intrigu vēl vairāk pastiprināja no BJC Laimīte (Rīga) atbraukušie galda hokejisti, kuri gan nepretendēja uz godalgām kopvērtējumā, bet, sastādot nopietnu konkurenci, varēja ietekmēt vietu galīgo sadalījumu arī starp visu posmu labākajiem. Piemēram, galvenais pretendents uz uzvaru kopvērtējumā Emīls Krasts, pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā zaudējot rīdziniekam Leonardam Mazūram, varēja apdraudēt savas izredzes uz uzvaru kopvērtējumā gadījumā, ja Rolands Riekstiņš uzvarētu šajā posmā. Tomēr ¼ fināla duelī spēcīgāks izrādījās Emīls, ar 3:1 (4:1, 0:3, 3:2, 4:0) sērijā uzvarot Leonardu, tādējādi iekļūstot posma labāko četriniekā un nodrošinot sev uzvaru visu posmu kopvērtējumā. Savukārt Rolands Riekstiņš ¼ finālā ar 0:3 (0:3, 5:6p, 2:3) piekāpās savam brālim Kristapam, kas gan Rolandam netraucēja iegūt otro vietu visas sezonas kopvērtējumā.

Saspringtas cīņas solīja arī ½ fināli, kuros vienā pārī tikās rīdzinieks Raivis Miglinieks un Kristaps Riekstiņš, bet otrā pārī – Emīls un Sandis Krasti. Ja Emīls savu uzvaru kopvērtējumā jau bija garantējis, tad par 3.vietu kopvērtējumā vēl bija jāpasvīst Sandim un Kristapam, jo starp abiem pirms šī posma bija tikai 3 punktu starpība par labu Kristapam. Pirmajā ½ finālu pārī pārāks izrādījās Raivis, uzvarot Kristapu sērijā ar 3:1 (3:2p, 3:4p, 4:3, 2:0). Otrajā ½ fināla pārī pārāks bija Emīls uzveicot Sandi ar 3:1 (4:3p, 3:4p, 3:2p, 3:0). Cīņā par 3.vietu posmā Kristaps uzveica Sandi ar 3:2 (0:1p, 2:3p, 3:0, 3:1, 2:0), izcīnot arī sev 3.vietu Open klases kopvērtējumā. Savukārt šī posma finālā savu pārākumu nodemonstrēja Raivis Miglinieks pārliecinoši pieveicot Emīlu Krastu ar 3:0 (8:0, 4:0, 5:1).

Superjunioru klasē šajā posmā viss goda pjedestāls Burtnieku galda hokejistiem -1.vieta Kristapam Riekstiņam, 2.vieta Kristiānam Auziņam, 3.vieta Ralfam Auziņam. Savukārt kopvērtējumā godalgoto vietu izkārtojums šāds – 1.vieta Kristapam Riekstiņam, 2.vieta Kristiānam Auziņam, 3.vieta Reinim Beinaram.

Šajā sezonā Valmieras KŽDC Kausa izcīņas 2017 posmi galda hokejā norisinājušies Valmierā un Burtniekos, kuros piedalījušies pavisam kopā 35 dalībnieki no Valmieras, Burtniekiem, Vaidavas, Cēsīm, Rūpniekiem un Rīgas. Sacensību organizatori izsaka pateicību atbalstītājiem Valmieras Kristīgās žēlsirdības centram, Burtnieku novada multifunkcionālajam jauniešu iniciatīvu centram, Latvijas Galda hokeja federācijai un SIA Cido Grupa.

Informācija par visiem šo turnīru rezultātiem, kā arī nākamajiem turnīriem atrodama LGHF mājaslapā galdahokejs.lv un draugiem.lv domubiedru grupā Galda hokejs Valmierā. Nākamais turnīrs Valmieras pusē gaidāms 2018.gada februārī – 5.Valmieras un starpnovadu čempionāts. Pieteikšanās pa tālruni 26346943.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri