Valmieras Ziņas

Valmieras Pilsētas čempionāts basketbolā uzņem apgriezienus

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien, 9. decembrī, ar sešām spēlēm tika aizvadīta otrā Valmieras Pilsētas čempionāta basketbolā turnīra kārta. Tāpat viena spēle tika aizvadīta arī 7. decembrī, kurā sezonu iesāka arī pagājušā gada 1.līgas čempioni – Valmiera Glass. Šajā nedēļā pie uzvarām tika komandas: Klondaika, Trimpus, Valmiera Glass, OC Limbaži-2, Oši un ViA35+, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras Pilsētas čempionāta organizatoru komanda.

Šajā nedēļā, pirmo spēli aizvadot Vidzemes Olimpiskajā centrā turnīru iesāka Valmiera Glass, kas ar 108:82 pārspēja VBSS/U-16, bet jau divas dienas vēlāk spraigā cīņā ar 82:79 tika pārspēti arī komanda Kocēni, kas ļāvis pagājušā gada turnīra čempioniem veiksmīgi iesākt jauno sezonu. Vēl 1. līgas ietvaros pārliecinošu uzvaru ar 124:56 svinēja komanda Trimpus, kas pārspēja Rūjiena U-17 jauniešus. ļoti rezultatīva spēle norisinājās starp Klondaika un Rūjiena komandu, kurā kopā tika gūti 246 punkti, bet uzvaru svinēja Klondaika, kas aizvadīja pirmo spēli turnīrā. dienas noslēdzošajā spēlē OC Limbaži-2 saspringtā spēlē ar 70:63 uzvarēja komandu Kailais ierocis.

35+ līgā šajā nogalē tika aizvadītas divas spēles. Pirmajā duelī līdzvērtīgā cīņā pie savas otrās uzvaras divās spēlēs tika komanda Oši, kas pārspēja pagājušās sezonas bronzas ieguvējus Veikals Pus12. Spēles rezultāts 67:62. Otrajā šīs līgas spēlē pie pirmās uzvaras tika komanda ViA35+, kas ar 59:50 pārspēja komandu Banāni, kam šis bija jau otrais zaudējums.

Turnīru jau tradicionāli organizē Valmiera Glass ViA Basketbols sadarbībā ar Valmieras Pilsēta pašvaldību, Valmieras Sākumskolu un Valmieras 5. vidusskolu. Nākamās turnīra spēles norisināsies 14. decembrī, kad savā starpā tiksies VBSS/U-18 un VBSS/U-16, bet 16.decembrī spēles turpināsies Valmieras Sākumskolā. Sīkāka informācija par spēlēm turnīra sadaļā mājaslapā basket.lv sadaļā Turnīri.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri