Valmieras Ziņas

Uzsākts aktīvs darbs pie jaunatnes politikas veidošanas Kocēnu novadā

Lasīšanas laiks: 2 min

Ar Kocēnu novada domes 2017.gada 26.oktobra lēmumu ir izveidota jauna nodaļa “Kultūras, sporta un jaunatnes nodaļa”, kuras viens no uzdevumiem ir veicināt jauniešu aktivitāti Kocēnu novadā, veidojot tiešo dialogu. Šobrīd ir uzsākts aktīvs darbs pie jaunatnes politikas veidošanas un 16. decembrī ikviens jaunietis ir aicināts uz iepazīšanās pasākumu Kocēnu novada Vaidavā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Kocēnu novada domes Attīstības nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Krista Gromova.

31. oktobrī Kocēnu novadā viesojās Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas, Latvijas Pašvaldību savienības un Latvijas Jaunatnes padomes pārstāvji, lai kopā ar Kocēnu novada domes un Burtnieku novada pašvaldības pārstāvjiem pārrunātu jaunatnes politikas attīstības veicināšanu Latvijā. Tikšanās laikā pašvaldību pārstāvji tika iepazīstināti ar jaunatnes politikas plānošanas iespējām un jaunatnes politikas plānošanas galvenajiem virzieniem valstī, pārrunāta jaunatnes politikas dokumentu izstrāde, kā arī jautājumi, kas attiecas  uz sadarbības veicināšanu starp pašvaldībām un Izglītības un zinātnes ministriju.

Savukārt 22. un 23. novembrī Kocēnu novada domes Kultūras, sporta un jaunatnes nodaļas un Attīstības nodaļas pārstāvji, oktobra seminārā pārrunāto, pielietoja praktiski, apmeklējot Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras organizēto semināru par jaunatnes politikas plānošanas dokumentu izstrādi. Divu dienu intensīvās apmācībās Kocēnu novada domes pārstāvji ieguva vērtīgas zināšanas par Jaunatnes politikas plānošanas dokumentu izstrādi, par veiksmes stāstiem un par praktisko pieredzi, izstrādājot veiksmīgu plānošanas dokumentu.

Iegūtās zināšanas un pieredzes apmaiņa ir veicinājusi attīstību darbā ar jaunatni un jau 16. decembrī plkst. 15.00 ikviens Kocēnu novada jaunietis ir aicināts uz Vaidavas multifunkcionālo jauniešu centru (Skolas ielā 1A, Vaidava), kur notiks atvērto durvju dienas. To laikā ikvienam jaunietim būs iespēja uzzināt jauniešu centra piedāvātās iespējas, iepazīties ar citiem novada jauniešiem un iesaistīties Kocēnu novada jauniešu dzīves organizēšanā.

Plašāka informācija par iespējām jauniešiem Kocēnu novadā pieejama pa tālr. 29188645 vai rakstot uz e-pastu mikus.krisans@kocenunovads.lv.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri