Valmieras Ziņas

Arī novembrī – jaunas filmas!

Lasīšanas laiks: 3 min

Novembris ir klāt, un kino “Gaisma” / 3D Cinema turpina iepriecināt ar lieliskām filmām! Šajā nedēļas nogalē vairākas jaunas filmas – animācijas filma visai ģimenei “Mošķu ģimenīte”, komēdija “Sliktās mammas 2”, šausmu filma “Zāģis 8” un fantastikas piedzīvojumu filma “Aiz apvāršņa”. Kinoteātrī joprojām tiek rādīta Latvijas simtgades filma “Ievainotais jātnieks” un animācijas filma “Lielās Pēdas dēls”.

Visa informācija par seansiem – www.3dcinema.lv.

“Mošķu ģimenīte”

Višbounu ģimene ne tuvu nav ideāla. Kādu vakaru mamma pierunā viņus aiziet uz masku balli, bet izrādās – maskas ir tikai viņiem! Ballītē ļaunā ragana viņus nolād, un katrs pārvēršas par savu karnevāla varoni. Mamma Emma kļūst par vampīru, tētis Frenks par Frankenšteina mošķi, meita Feja par no galvas līdz kājām apsaitētu mūmiju, dēls Makss par spalvainu vilkati. Viņiem jākļūst par laimīgu ģimeni vai arī… uz mūžu jāpaliek par mošķiem.
Filma 3D formātā.

“Sliktās mammas 2”

“Sliktās mammas” atgriežas uz lielajiem ekrāniem! Trīs nenovērtētās un ar darbiem apkrāvušās mammas – Eimija, Kikija un Karla – pūlas vaiga sviedros, lai sagādātu savām ģimenēm jaukākos Ziemassvētkus. Bet it kā ar to vēl būtu par maz, viņām savās mājās jāuzņem un jāizklaidē jebkuru brīvdienu lielākais bieds – sava mamma. Soli pa solim mūsu mammas nonāk pie jaunām atziņām, kā sarīkot neaizmirstamus Ziemassvētkus, un galu galā satuvinās arī katra ar savu māti. Galvenajās lomās atkal būs skatāma lieliskā trijotne – Mila Kunisa (“Melnais gulbis”), Kristena Bella (seriāls “Detektīve Veronika Marsa”) un Ketrina Hāna (“Voltera Mitija slepenā dzīve”), kā arī jaunpienācējas Sūzana Sarandona (“Oskars” par lomu krimināldrāmā “Mironis nāk”) un Kristīne Baranska (“Jo dziļāk mežā…”).

“Zāģis 8”

Dažādās pilsētas vietās tiek atrasti miruši cilvēki, un ir acīmredzams, ka viņi ņēmuši nelabu galu. Izmeklēšanas gaitā uzietie pierādījumi norāda uz vienu vainīgo – Džonu Kreimeru – maniaku ar iesauku Zāģeris. Bet kā tas iespējams? Viņš jau vairāk nekā 10 gadus tiek uzskatīts par mirušu…

“Aiz apvāršņa”

Pasaulē valda haoss un panika. Debesis virs pilsētām ir aizseguši milzīgi citplanētiešu kuģi, kuri caur gaismas stariem tieši no ielām ievelk pie sevis tūkstošiem cilvēku. Marks ir detektīvs, kura dēls arī ir ticis nolaupīts, un tagad viņa galvenais uzdevums ir iekļūt citplanētiešu kuģī, lai atbrīvotu tur sagūstītos cilvēkus un atrastu savu dēlu.

“Ievainotais jātnieks”

Pilnmetrāžas dokumentālā filma “Ievainotais jātnieks” balstās uz dokumentāliem Kārļa Zāles dzīves faktiem un Brīvības pieminekļa celtniecības dokumentāciju, sniedzot ieskatu laikmetam raksturīgajā politiskajā un sociālajā ainā, iepazīstinot ar izcilām kultūras un mākslas personībām un tā laika ideāliem. Īpaša uzmanība scenārijā veltīta tēlnieka Kārļa Zāles personībai (Valmieras teātra aktieris Imants Strads). Filmas scenārija autore, režisore un producente ir Ilona Brūvere. Konsultante – mākslas zinātniece Ingrīda Burāne. Komponists – Ēriks Ešenvalds.

“Lielās Pēdas dēls”

Ādams, savrups trīspadsmitgadnieks, uzsāk pārdrošus meklējumus, lai atrastu savu sen pazudušo tēvu. Izrādās, ka viņa tēvs ir leģendārais Lielā Pēda, kurš slēpjas mežos, lai paglābtu sevi un savu ģimeni no korporācijas “HairCo.”, kas grib veikt zinātniskos eksperimentus ar viņa īpašo DNS. Tēvs un dēls pavada laiku kopā, atgūstot nokavēto un atklājot, ka arī Ādamam piemīt īpašas spējas, kādas viņam ne sapņos nebija rādījušās. Diemžēl abi vēl nenojauš, ka “HairCo.” jau min viņiem uz papēžiem.
Filma 3D formātā.

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri