Valmieras Ziņas

AS “Valmieras stikla šķiedra” rūpnīcā notikusi izkausēta stikla masas noplūde (3)

Lasīšanas laiks: < 1 min

Precizēts un papildināts teksts

Otrdien, 24.oktobrī, plkst. 13:02 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) saņemts izsaukums uz Cempu ielu Valmierā, kur izcēlies paaugstinātas bīstamības negadījums portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Vidzemē Sandra Vējiņa.

Kā portālam “Valmieras Ziņas” izdevās novērot klātienē, vairākas ugunsdzēsēju automašīnas ar ieslēgtām bākugunīm iebrauca AS “Valmieras stikla šķiedra” teritorijā. Tomēr ārpus teritorijas nekas neliecināja par ugunsgrēku rūpnīcas teritorijā. Pēc VUGD informācijas, negadījums saistīts ar izkausēta stikla masas noplūdi no kausēšanas krāsns. Plkst. 15:07 noplūde tika novērsta, plkst. 16:05 ugunsdzēsēji glābēji darbus pabeidza.

Notikuma vietā strādāja 22 Valmieras, Cēsu, Strenču, Smiltenes un Rūjienas ugunsdzēsēji glābēji, paaugstinātas bīstamības negadījuma likvidēšanā piesaistītas 6 autocisternas.

Valmieras stikla šķiedras” pārstāve Marika Nīmante aģentūrai LETA sacīja, ka ugunsgrēka uzņēmuma telpās nav bijis, jo nenotika degšana ar atklātu liesmu. “Bija tikai stikla masas noplūde,” skaidroja Nīmante. Viņa piebilda, ka tuvākajā laikā uzņēmums sniegs detalizētāku informāciju.

    Rūjieniešiem forša mašīna!

    Robežnieks - 26.10.2017

    Fotogrāfijās iespaids, ka demonstrē VUGD transportu. Nevienas bildes no reālā objekta. Tāpat skaidrojums stipri vien atgādina slaveno horizontālo taimkodu vai kā tur sauca to nošifrēto gadījumu.
    Norādītās minūtes, uzskaitītās ugunsdzēsēju “galvas” (atvainojos- pēc galvām skaita dzīvniekus, cilvēkus pēc locekļiem, tā skaidro armēņu radio) par neko neliecina. Varēja sabraukt vēl 20 locekļi, un kas?
    Svarīgi (vismaz apmierinātu ziņkāri) būtu uzzināt KAS NOTIKA UN KĀPĒC?!
    Pirms 50 gadiem bija līdzīgs(?) gadījums. Tad ”neatejot no kases” enerģiski darbojās čeka, policija, eksperti, viss notika pilnīgi slepeni un ātri vien ripoja dažas galvas.
    Šodien citi laiki, skaidrojums varēja būt atklātāks un krietni profesionālāks!

      Vēsturnieks - 06.11.2017

      Vajag draudzēties ar loģiku. Kurš žurnālistus ielaidīs slēgtā objektā, turklāt vēl ārkārtas situācijā?! Pat ikdienā šķiedrā neko nedrīkst bildēt

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri