Valmieras Ziņas

Satiksmes kustības ierobežojumi Valmieras maratonā (3)

Lasīšanas laiks: < 1 min

Svētdien, 17.septembrī, Valmierā notiks tradicionālais maratons. Sacensību trases būs izveidotas pilsētvidē, līdz ar to maratona norises nodrošināšanai no plkst.8.00 līdz 17.00 transporta kustība būs slēgta vairākās ielās, kā arī gaidāmi sabiedriskā transporta ierobežojumi, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Zālīte. 

Satiksmei tiks slēgti visi sacensību trases izveidei izmantotie ielu posmi, tai skaitā Tērbatas ielas posms no tās krustojuma ar Valkas ielu, Raiņa ielas krustojums ar Liepu ielu, kā arī Lāčplēša iela gar Valmieras Drāmas teātri un Valmieras Sv. Sīmaņa baznīcu līdz krustojumam ar Katrīnas ielu.

Tāpat no plkst.8.00 līdz 16.00 būs slēgti Valmieras pilsētas 1., 7. un 11.maršruta reisi. Savukārt 8.maršruta autobuss pasažierus neapkalpos autobusu pieturās “Centrs” K.Baumaņa ielā un “Liesma” A.Upīša ielā. Autobusu pietura “Centrs” tiks pārcelta pie kioska “Narvesen” Rīgas ielā.

Vietējās un starppilsētu nozīmes maršrutu autobusi virzienā no/uz Valmieras autoostu uz/no Rūjienu, Burtniekiem, Ēveli, Valku kursēs pa Rīgas ielu, Matīšu šoseju, A3 autoceļu līdz Valmiermuižas rotācijas aplim.

Iedzīvotājus un pilsētas viesus aicina iepazīties ar maratona trases shēmu un savlaicīgi plānot atbilstošu braukšanas maršrutu maratona norises laikā. 

Trases shēma skatāma šeit.

    Gatis - 16.09.2017

    feini

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri