Valmieras Ziņas

Vairāk nekā 40 mājražotāji, mazie ražotāji un amatnieki apvienojušies biedrībā

Lasīšanas laiks: 3 min

Vairāk nekā pusgadu sociālajos tīklos un internetā darbojas projekts “Latvijas Mājražotāji”, kurā pircējs tiek informēts par Latvijas mājražotājiem, amatniekiem un mazajiem ražotājiem, mudinot iegādāties viņu produktus un aktualizējot informāciju par dažādiem pasākumiem un nozari.

Projekta autors ir Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrība. Biedrības galvenais mērķis – izmantojot mūsdienu informācijas tehnoloģiju iespējas – sociālos tīklus un internetu, kā arī masu medijus – apkopot informāciju par Latvijas mājražotājiem, mazajiem ražotājiem un amatniekiem vienotā datu bāzē, ar kuras palīdzību savest kopā pircēju ar ražotāju un veicināt pieprasījumu pēc ražotāju produktiem.

Šobrīd tiek veidota biedrības mājas lapa – interneta mājražotāju, amatnieku un mazo ražotāju katalogs, kurā ikviens biedrs varēs ievietot maksimāli daudz informācijas par sevi un savu produkciju – veidojot nelielu “mājas lapu” kopējā katalogā www.latvijasmajrazotaji.lv Mājas lapa šobrīd vēl ir attīstības stadijā un katru dienu tiek papildināta ar informāciju un uzlabota funkcionalitāte. 

Šobrīd Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta biedrībai pievienojušies vairāk nekā 40 biedru no dažādām Latvijas vietām – augļu un ogu produktu, piena produktu ražotāji, dārzeņu, zaļumu un pat arbūzu audzētāji, mājas vīndari, saldumu mājražotāji, konservu un ievārījumu ražotāji, dabīgu produktu veikali un amatnieki. Dalībnieku pulkā atrodami arī ražotāji, kam ir BIO sertifikāts. 

Galvenie ieguvumi un aktivitātes – aktīva darbība sociālajos tīklos, konkursi, informācija par tirdziņiem un pasākumiem, iespēja veidot un komentēt rakstus, vērtēt ražotājus mājas lapā, receptes ar ražotāju produktiem, ekskursiju piedāvājumi uz saimniecībām, izdevīgi piedāvājumi no nozares uzņēmumiem un sadarbības partneriem, ieteikumi mārketingā un produktu virzīšanā, reklāmas aktivitātes, lai uzrunātu pircēju.

Katrs no biedriem atrod ko noderīgu sev – kāds, pateicoties biedrības aktivitātēm tiek iekļauts Tūrisma ralliju maršrutos un uzņem milzum daudz viesus un pircējus savā saimniecībā, kāds cits ir pateicīgs par regulāro informācijas plūsmu, par iespējām realizēt produktus tirdziņos.

Mājražotāja Antra no Kandavas puses priecājas, ka vairs nav jāmeklē informācija par tirdziņiem, bet viņa to saņem e-pastā. Vilnas izstrādājumu meistare Diāna ieguvusi jaunus interesentus savai produkcijai. Arī Ainārs no Krustpils novada saņēmis pasūtījumus no jauniem klientiem.

“Sadarbība ar “Latvijas Mājražotājiem” tiešām ir bijusi veiksmīga un no mūsu skatu punkta tā vēl ir pašā sākuma stadijā. Tiekam nodrošināti ar informāciju ne tikai par dažādām iespējām, kur un kā varam sevi parādīt, bet arī ar ieskatu, kas notiek nozarē kā tādā. Aktivitātes un konkursi sociālajos tīklos palīdz gan komunicēt kustību kā tādu, gan katram mājražotājam tas ir vēl viens lielisks veids, kā parādīt sevi un savus jaunos produktus!” – tā par sadarbību atzīst “Very Berry” uzņēmuma pārstāvji.

Biedrība aicina ražotājus, amatniekus, zemnieku saimniecības, ekoveikalus, restorānus un idejas atbalstītājus pievienoties, saņemot informatīvu mārketinga atbalstu, kas palīdzēs iegūt jaunus klientus un sadarbības partnerus, kā arī realizēt kopīgas idejas. Interesenti aicināti pievienoties, sūtot vēstuli uz majrazotaji@gmail.com.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri