Valmieras Ziņas

Valmierā divistabu dzīvokļu cenu diapazons ir no 23 000 eiro līdz 32 000 eiro

Lasīšanas laiks: 2 min

Nekustamā īpašuma tirgus Valmierā ir stabils un divistabu dzīvokļa cenu diapazons ir robežās no 23 000 eiro līdz 32 000 eiro, teikts nekustamā īpašuma kompānijas “Latio” mājokļu tirgus pārskatā.

Savukārt tipiska 60 kvadrātmetrus liela dzīvokļa īres maksas diapazons ir no 180 eiro līdz 250 eiro mēnesī.

Kā vērā ņemamu notikumu “Latio” min apbūves projektu attīstīšanu Valmierā, tuvu pilsētas centram. Viens šāds projekts ir “Šķesteri”, kam ir racionāls zemesgabalu izvietojums un platības (no 1000 kvadrātmetriem), labi piebraucamie ceļi, pieejamas visas komunikācijas.

Tāpat Valmierā sākta īres namu būvniecība, kas pilsētas īres dzīvokļu tirgu papildinās ar 150 jauniem dzīvokļiem.

“Latio” norāda, ka ir notikuši atsevišķi darījumi ar namiem Valmieras centrā. Pastāvot pieprasījumam, vērojams arī neliels cenu kāpums atsevišķiem objektiem, pie nosacījuma, ka īpašums ir labā stāvoklī un pieprasītā atrašanās vietā.

Pieprasījums pēc dzīvokļiem Valmierā ir cenu robežās no 25 000 eiro līdz 35 000 eiro, mājām no 65 000 eiro līdz 105 000 eiro.

“Latio” informē, ka Valmierā ir novērojama tendence, ka tirgū nonāk daudz dzīvokļu īpašumu par tirgus situācijai un īpašuma kvalitātei neatbilstošu cenu.

Pārskatā teikts, ka privātmāju tirgus Valmierā ir aktīvs. Pircēju interesē apmēram 150 kvadrātmetrus lielas mājas par cenu robežās no 55 000 eiro līdz 100 000 eiro. Jaunuzceltu māju cenas ir robežās no 100 000 eiro līdz 125 000 eiro ar platību līdz 200 kvadrātmetriem. Pircējus interesē sakārtoti īpašumi ar pieejamām visām inženiertehniskajām komunikācijām.

Lielākā interese ir par viensētām aptuveni 10 kilometru apkārtnē ap Valmieru ar zemes platību no viena līdz trīs hektāriem. Cena šādiem īpašumiem ir ap 50 000 eiro.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri