Valmieras Ziņas

Rūjienas novadā, pielietojot ieroci, policisti aiztur agresīvu dzērājšoferi un divus līdzbraucējus

Lasīšanas laiks: 2 min

Ceturtdien, 13.jūlijā, pulksten 22:49 Rūjienas novadā, Ipiķu pagastā, patrulējot, policijas darbinieki pamanīja automašīnu “Volkswagen Passat” bez valsts transportlīdzekļa reģistrācijas numura zīmēm, pārkāpjot atļauto braukšanas ātrumu. Pēc policija likumīgās prasības apturēt automašīnu, vadītājs uzsāka bēgšanu, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Priekšnieka palīdze Anžela Geļjanu.

Bēgot, tas nogriezās uz vietējas nozīmes ceļa, kā rezultātā transportlīdzeklis iebrauca pļavā. Policijas darbinieki bija spiesti pielietot dienesta ieroci, raidot divus brīdinājuma šāvienus gaisā, kā rezultātā automašīna tika apturēta. Tajā atradās trīs personas, kuras, iespējams, bija alkoholisko dzērienu iespaidā. Spēkrata vadītājs atteicās no alkohola pārbaudes izelpā, līdz ar to 1978.gadā dzimušo vīrieti nogādāja tuvākajā ārstniecības iestādē, nepieciešamajai pārbaudei. Paralēli atklājās, ka vadītājam ir neizciests administratīvais sods, tāpēc personu ievietoja īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Jāpiebilst, ka abi pasažieri bija agresīvi un neadekvāti uzvedās, tāpēc darbiniekiem nācās pielietot arī speciālos cīņas paņēmienus – asaru gāzi un roku dzelžus. Policija noskaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā, reģistrēti 9 ceļu satiksmes negadījumi. Nevienā no negadījumiem nav saņemta informācija par cietušajiem. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies 4 vadītāji. Noformēti 109 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 46 bija par ātruma pārsniegšanu.

Aizvadītajā diennaktī saņemta informācija par 81 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti 8 nodarījumi pret personas dzīvību un veselību, 13 nodarījumi pret sabiedrisko kārtību un 30 nodarījumi pret īpašumu.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri