Valmieras Ziņas

BMX kluba “Tālava/VBSS” 20 finālisti Latvijas čempionātā BMX riteņbraukšanā

Lasīšanas laiks: 2 min

Notikumiem bagāta sestdien Rīgā Mežaparka trasē tika aizvadīta BMX sacensību diena. Visas dienas garumā pēc vērtīgā valsts čempiona titula un uzvaras cīņā devās 282 dalībnieki. Tajā kopumā piedalījās vairāk nekā 40 BMX kluba “Tālava” sportisti, no kuriem pieci mājup devās ar valsts čempiona titulu un vēl trīs kāpa uz goda pjedestāla, savukārt klubu ieskaitē BMX klubs “Tālava/VBSS” izcīnīja augsto ceturto vietu.

 Par spīti lietum, Latvijas čempionāts BMX riteņbraukšanā izvērtās lieliski BMX klubs “Tālava” sportistiem. Valsts čempiona titulu ieguva pieci “Tālava/ VBSS” sportisti. Dāmu elitē favorītes statusu apliecināja Sandra Aleksejeva. Junioru grupā puišiem valsts čempiona titulu ieguva “Tālava/ VBSS” sportists Mikus Strazdiņš. B16 jauniešu grupā otro gadu pēc kārtas, nostiprinot sava iepriekšējā gada titulu spraigā cīņā uzvarēja “Tālava/ VBSS” braucējs Edvards Glāzers, kas šobrīd ir arī UEC Eiropas kausa čempiona titula īpašnieks. G11/13 grupā meitenēm izcīnot uzvaras visos dienas braucienos Līvai Lizetei Glāzerei Latvijas čempiones tituls. G8/10 meiteņu grupā triumfs un čempiones tituls Adelīnai Kārkliņai, savukārt pie vicečempiones titula tika Madara Kate Treimane. Spraigā cīņā B13grupā otro vietu un valsts vicečempiona titulu ieguva Kārlis Pedraudzis, bet krūzeru 30+ grupā uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa Oskars Kalvāns.

Mazliet pietrūka G7 grupas sezonas debitantei – Annai Pedraudzei, Ralfam Frīdvaldam no B11grupas, B13 grupā Markusam Tīronim un no krūzeru klases CR17/29 Kristapam Brežinskim, lai kāptu uz goda pjedestāla, viņiem 4.vieta. Finišējot kā otrie, tālavieši Matīss Ivo Treimanis kā kantētājs un Jānis Treimanis turpat trasē godam piedalījās blakusvāģu sacensībās.

Jāatzīmē, ka vēl finālos un labāko sportistu vidū iekļuva: no krūzeru klases CR17/29 Roberts Treimanis (5.vieta), Imants Sokolovs(6.vieta), CR30+ Māris Alksnis(5.vieta), B6 grupā Tomam Višņevskim(6.vieta), Klāvam Kristapam Elbretam un B7 grupā Tomam Steķim(16.vieta). B9 grupā trīs tālavieši Niks Kālvāns (11.vieta), Artūrs Roberts Krūmiņš(13.vieta) un Adrians Asaris(14.vieta). B10 grupā Tomam Steķim 9.vieta, bet B11grupā Ričardam Vecvagaram 11.vieta. Četri Tālavas sportisti B12 grupā – Rojs Daniels Lazars(5.vieta), Gustavs Kārlis Jurevičs (6.vieta), Mārcis Olafs Alksnis (8.vieta) un Dāvis Jānis Elbrets(10.vieta). B13 grupā Emīls Mārtiņš Treimanis(7.vieta), Bruno Būmanis (9.vieta), savukārt, B14 grupā Robertam Čestjakovam(10.vieta) un Rihardam Jānim Liepiņam(11.vieta).B15 grupā Mārtiņam Meļķim 8.vieta.

Cīņas trasē paliek arvien aizraujošākas un sīvākas, solot nudien aizraujošu sezonas turpinājumu Francijas pilsētā Bordo, kur no 13. – 16. jūlijam norisināsies šī gada Eiropas čempionāts, un tajā noteikti dalību ņems liels pulks Tālavas sportisti.

SIA „Firma Madara’89”- viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā, piedāvā darbu pārdevējam (-ai) veikalā “top!” Sedā,Uzvaras ielā 10. Galvenie darba pienākumi: Pārtikas un nepārtikas preču tirdzniecība; Pircēju apkalpošana pie kases; Preču pieņemšana, pasūtīšana, uzskaite, izvietošana tirdzniecības zālē; Preču realizācijas termiņu, marķējuma, kvalitātes, uzglabāšanas apstākļu un atbilstošas temperatūras kontrole. Prasības kandidātiem: Vēlama pieredze pārtikas tirdzniecībā; Precizitāte, atbildības sajūta. Piedāvājam: Veselības apdrošināšana; Papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; Svētku dāvanas; Atmaksātus papildatvaļinājumus; Profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; Interesantu darbu stabilā uzņēmumā,mūsdienīgu darba vidi; Darba alga no EUR 820-870 (bruto); Darba laiks maiņās no plkst. 8.00-22.00. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv, ar norādi – pārdevējs Sedā vai pieteikties personīgi, vai WhatsApp tel.nr. +371 29529416. Profesija: MAZUMTIRDZNIECĪBAS VEIKALA PĀRDEVĒJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Seda, Valmieras nov. Darba laika veids: Maiņu darbs Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-27 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: pa mob.telef.29529416 Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Pievienojies mūsu komandai! Jāņa Endzelīna Kauguru pamatskola (turpmāk – Skola) aicina darbā  vācu valodas skolotāju (profesijas klasifikatora kods 2341 01) (6 kontaktstundas nedēļā) uz nenoteiktu laiku.  Darba vietas adrese: “Kauguru skola”, Kauguri, Kauguru pagasts, Valmieras novads. Ja Tu vēlies: • īstenot izglītības programmu “Vācu valoda” mācību priekšmetā atbilstoši Valsts izglītības standartam; • sniegt individuālu un diferencētu atbalstu izglītojamajiem mācību priekšmetā; • veicināt izglītojamo individuālo sasniegumu attīstību; • sekot līdzi jaunākajām tendencēm pedagoģijas nozares attīstībā; • izstrādāt piedāvājumu mācību priekšmeta, Skolas radošai un inovatīvai izaugsmei; un ja Tev ir: • izglītība saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr.569 “Noteikumi par pedagogiem nepieciešamo izglītību un profesionālo kvalifikāciju un pedagogu profesionālās kompetences pilnveides kārtību”; • valsts valodas prasmes augstākajā līmenī; • kompetences: komunikācijas un sadarbības prasmes; psiholoģiskā noturība un augsta saskarsmes kultūra; pozitīva, radoša un atbildīga attieksme pret darbu; spēja reaģēt uz izglītojamo vajadzībām, kā arī motivēt izglītojamos darbam; mēs piedāvājam: • atalgojumu atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.445 “Par pedagogu darba samaksu”; • personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu; • darba devēja līdzfinansētu veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām, kā arī citas sociālās garantijas/labumus atbilstoši darba rezultātiem un normatīvajos aktos noteiktajam; • drošu un darba pienākumu veikšanai atbilstošu darba vidi. Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli un izglītības dokumenta kopiju lūdzam iesniegt līdz 2024.gada 15.jūnijam e-pastā: kauguru.pamatskola@valmiera.edu.lv. Tālrunis informācijai: 29435511. Informējam, ka pieteikuma dokumentā norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši fizisko personu datu aizsardzības regulējuma prasībām. Profesija: VISPĀRĒJĀS PAMATIZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Kauguru skola, Kauguri, Kauguru pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-15 Kontaktpersona: CV;piet.vēst.,izgl.,dok.,kopiju lūdzam sūtīt uz e-pastu:kauguru.pamatskola@valmiera.edu.lv

Mūsu partneri