Valmieras Ziņas

Valmieru VII Latvijas Jaunatnes olimpiādē pārstāvēs 65 sportisti

Lasīšanas laiks: 2 min

VII Latvijas Jaunatnes olimpiādei, kas norisināsies no 7. jūlija līdz 9.jūlijam Cēsīs, Valmierā, kā arī citviet Latvijā, Valmieras komandai pieteikti 65 sportisti un 22 treneri, pārstāvot 13 sporta veidus, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Zane Bulmeistare.

Valmieras godu jaunie sportisti aizstāvēs sacensībās airēšanas slalomā, badmintonā, basketbolā 3×3 jaunietēm un jauniešiem, karatē, orientēšanās sportā, peldēšanā, BMX, kalnu divriteņu, kā arī šosejas riteņbraukšanā, tenisā, triatlonā, vieglatlētikā un volejbolā. Jāpiemin, ka sporta spēļu veidos pirms olimpiādes noritēja priekšsacīkstes. Tajās no cīņas par ceļazīmi uz olimpiādes finālsacensībām izstājās Valmieras florbola un futbola puišu komandas. 

“Valmieras komandas dalībniekiem aizrit pēdējais sagatavošanās posms, trenējoties lielākajiem šī gada jaunatnes sporta svētkiem. Jaunieši nopietni strādā un ir apņēmības pilni cīnīties par olimpiādes godalgām. Sporta veidi, kuros ceram uz olimpiskajām medaļām, ir badmintons, airēšanas slaloms, peldēšana, BMX un vieglatlētika. Pirmo reizi Jaunatnes olimpiādē Valmieras komanda tiks pārstāvēta triatlonā jaunietēm un karatē jauniešiem,”

stāsta komandas vadītāja Līga Dzene.

Valmierā jaunie sportisti sacentīsies handbolā, airēšanas slalomā un futbolā. Cēsīs norisināsies sacensības basketbolā, cīņā, džudo, galda tenisā, karatē, loka šaušanā, paukošanā, kalnu divriteņu riteņbraukšanā, šosejas riteņbraukšanā, skeitbordā, taekvondo, tenisā, triatlonā, florbolā un orientēšanās sportā. Priekuļos notiks boksa un regbija sacensības, Burtniekos – golfs, Engurē – burāšana, Jelgavā – peldēšana, Jūrmalā – airēšana, Limbažos – kanoe un smaiļošana, Rīgā – jātnieku sports, mākslas un sporta vingrošana, Siguldā – badmintons, Smiltenē – BMX riteņbraukšana, svarcelšana, pludmales volejbols un volejbols, bet Valkā – šaušana.

Latvijas Jaunatnes olimpiāde ir valsts mēroga sporta sacensības, pulcējot jaunos sportistus no visas Latvijas. Olimpiādes laikā tiks noskaidrota sportiskākā Latvijas pašvaldība un labākie Latvijas sportisti 28 vasaras olimpisko spēļu sporta veidos, kā arī florbolā un orientēšanās sportā. Vienlaikus sportisti sacentīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju Eiropas Jaunatnes vasaras olimpiādē, kas no 23. līdz 29.jūlijam notiks Ungārijas pilsētā Ģērā.

Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiāde notiek reizi divos gados. 2015.gadā tā norisinājās Valmierā un Cēsīs, 2013.gadā dalībnieki pulcējās Ventspilī, 2011.gadā – Jūrmalā, Valmiera sportistus uzņēma arī 2009.gadā.

Latvijas Olimpisko komiteju atbalsta ģenerālsponsori SIA “Latvijas Mobilais Telefons” un AS “Latvijas Valsts meži”; LOK sponsori – AS “Latvijas Gāze” un “4F”; LOK sadarbības partneri AS “Latvenergo”, AS “Swedbank”, SIA “Moller Auto Krasta”, SIA “LDz Cargo” un VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga””.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

AS “Sadales tīkls” (reģistrācijas Nr.40003857687) nodrošina elektroenerģijas savienojumu vairāk nekā 790 000 klientu pieslēgumu visā  Latvijā. Mēs ilgtermiņā rūpējamies par droša, vieda un efektīva elektrotīkla attīstību, lai nodrošinātu klientiem kvalitatīvu elektroapgādi un veicinātu sabiedrības labklājību, drošību un izaugsmi. Aicinām darbā specializētā automobiļa vadītāju   (profesijas kods –833208) Darba vieta: Valmiera, Raiņa iela 12B Darbs uz nenoteiktu laiku, pilna slodze. Atalgojums sākot no 1410,00 EUR līdz 1580,00 EUR bruto mēnesī Mēs Tev uzticēsim veikt elektropārvades līniju trašu tīrīšanas darbus ar speciālo tehniku un instrumentiem veikt kravu pārvadājumus un strādāt ar specializēto tehniku elektropārvades līniju remonta darba izpildē veikt ikdienas tehnisko apkopi un piedalīties darba pienākumu veikšanai nodoto transportlīdzekļu uzturēšanas un remonta darbos darbs saistīts ar komandējumiem. Piesakies, ja Tev ir • vēlme un interese strādāt ar dažāda veida specializēto tehniku • vispārējā vidējā izglītība • B, BE, C un CE kategorijas autovadītāja apliecība un braukšanas pieredze • profesionālā transportlīdzekļu vadītāju kategorija (95.kods) • TR2 kategorijas traktortehnikas vadītāja apliecība un braukšanas pieredze • pieredze tehnikas remontā • valsts valodas zināšanas pamata līmenī (A2) • prasme darbā ar datoru (MS Office) Esot mūsu komandā, Tu iegūsi: uz tehnoloģijām balstītu mūsdienīgu darba vidi vienā no Latvijas vadošajiem uzņēmumiem veselības un nelaimes gadījumu apdrošināšanu apmācību darba vietā profesionālās izaugsmes iespējas profesionālus un atsaucīgus kolēģus Pieteikumus gaidīsim līdz 04.06.2024. Pieteikuma vēstuli un CV, neiekļaujot sensitīvu informāciju (piem. foto, tautību, vecumu utt.), ar norādi “Specializētā automobiļa vadītājs/-a Valmierā" sūti uz e-pastu:darbs@sadalestikls.lv vai piesakies mājaslapā: www.sadalestikls.lv/lv/darba-iespejas Iesniegto informāciju uzglabāsim 4 mēnešus. Ar detalizētu informāciju par AS "Sadales tīkls" veikto personas datu apstrādi var iepazīties mājas lapas www.sadalestikls.lv sadaļā "PERSONAS DATU APSTRĀDE"- "Personas datu apstrāde pretendentu atlases procesā". Iesniegtā informācija atlases caurspīdīguma nodrošināšanas un darbinieku interešu pārstāvības mērķa sasniegšanai var tikt nodota LAB "Enerģija", www.energija.lv. Iebildumu gadījumā informē mūs, e-pasts: darbs@sadalestikls.lv Ja ir papildus jautājumi, raksti uz epastu: darbs@sadalestikls.lv Profesija: SPECIALIZĒTĀ /AUTOMOBIĻA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Raiņa iela 12B, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Normālais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Elektronika / Enerģētika / Elektroenerģija Pieteikto vietu skaits: 2 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-04 Kontaktpersona: Personāla daļa darbs@sadalestikls.lv Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri