Valmieras Ziņas

Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas kolektīvs atskatās uz aizvadīto mācību gadu

Lasīšanas laiks: 2 min

Līdz ar izlaiduma ziedu pušķiem un vīstošām meijām skolās aprimusi jauniešu kņada. Arī skolotāji un tehniskie darbinieki pamazām dodas atvaļinājumā, lai beidzot “iekristu” neravētajās burkānu dobēs vai jaunākā romāna lappusēs, izbaudītu ne tik biežo saules siltumu un jūras aicinājumu. Bet vēl ir mirklis PIRMS.

Vakar, 19.jūnijā, Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā (VPĢ) uz kopīgu pasākumu svinību zālē pulcējās skolas darbinieki, lai mazliet atskatītos uz aizvadīto gadu, uzzinātu par jaunuzņemtajām klasēm, ielīgotu vasaras saulgriežus un sveiktu gaviļniekus.

Šogad Pārgaujas ģimnāziju beidza trīs 9.klases un divas 12.klases, bet no jauna uzņemtas ir trīs 7.klases un četras 10.klases. Skolēnu rindas pieaug, un 1.septembrī būs daudz jaunu seju no dažādiem Latvijas novadiem un skolām.

Ar dziesmām, sieru un Jāņu zālēm katru gadu tiek sveikts skolas saimnieks Jānis Ķīsis un trīs Līgas: Līga Eglīte, Līga Glāzere un Līga Liepiņa. Šogad apsveicamo rindās arī vārda dienas gaviļnieks Nils Mosejonoks.

Otro gadu šis pasākums izskan arī kā Paldies svētki. Skolas direktore Agita Zariņa jau labu laiku iepriekš aicināja skolas kolektīvu savu pateicību kolēģiem izteikt rakstiski. Arī ikdienā bieži tiek lietots šis mazais vārdiņš “paldies”, taču apkopotā veidā un kolektīva priekšā labajiem vārdiem ir vēl lielāks “svars”. Par labu padomu, sirsnīgu smaidu, par skaistu noformējumu, kopīgu teātra apmeklējumu, vienmēr tīrām telpām, palīdzību kādā problēmsituācijā pateicības vārdus saņēma vairāk kā 20 skolas darbinieki, bet Top pieciniekā iekļuva komandante Anda Ozola, datorspeciālists Mārtiņš Ābele, apkopēja Vera Dzenuška, vizuālās mākslas un mājturības skolotāja Anda Zīverte un sociālais pedagogs Elīna Vīre. Viņi saņēma arī dāvanu kartes no saloniem “Līga”, “Frizē Frizū” un “Dīva”.

Šajā reizē īsti piemēroti ir absolventes Mairas Pasītes vārdi: “Simtiem maziem un šķietami nemanāmiem, bet no sirds darītiem darbiem, kas atstāj pēdas kolēģu sirdīs, ir vislielākā vērtība.”

 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri