Valmieras Ziņas

Sākas 2.kārtas reģistrēšanās skolēnu nodarbinātībai vasarā Kocēnu novadā

Lasīšanas laiks: 2 min

Kocēnu novada dome 2.kārtā aicina pieteikties darbam vasaras brīvlaikā skolēnus vecumā no 13 – 15 gadiem, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Kocēnu novada administratīvā teritorijā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Kocēnu novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Inese Pabērza.

Lai pieteiktos darbam, skolēniem no 2017.gada 12. līdz 19.jūnijam jāreģistrējas elektroniski www.kocenunovads.lv, līdztekus vietējā pagasta pārvaldē jāiesniedz arī aizpildīta pieteikuma anketa un ārsta izziņa par skolēna veselības stāvokļa atbilstību algota darba veikšanai.

Jau ziņots, ka nolūkā veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu un attīstīt skolēnu darba prasmes, kā arī lai iesaistītu novadniekus dzīves vides labiekārtošanā, no  2017.gada 5.jūnija sākas novada domes un Nodarbinātības valsts aģentūras organizētās skolēnu nodarbinātības aktivitātes vasaras periodā Kocēnu novadā.

Katram programmas dalībniekam būs iespēja strādāt divas nedēļas, saņemot darba samaksu, kas tiks aprēķināta, nostrādāto stundu skaitu reizinot ar valstī noteikto minimālo stundas tarifa likmi. Bērni un jaunieši tiks nodarbināti gan pašvaldības iestādēs, gan novada uzņēmumos.

“Skolēnu un jauniešu nodarbināšana vasaras sezonā ir viens no veidiem, kā varam atbalstīt Kocēnu novada ģimenes, kā arī sniegt iespēju lietderīgi pavadīt brīvo laiku. Mēs arī ceram, ka šāda veida pašvaldības iniciatīvas veicinās novadnieku izpratni un zināšanas par teritorijas attīstību, labiekārtošanu, uzņēmējdarbību un mudinās iesaistīties nākotnē novada veidošanā,” pauž Kocēnu novada domes izpilddirektors Māris Permaņickis.

Skolēniem darbs tiks nodrošināts līdz 11.augustam. No pašvaldības budžeta iniciatīvas īstenošanai šajā gadā atvēlēti 14 500 EUR. Aizvadītajā gadā iespēju strādāt algotu darbu izmantoja 111 skolēni.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri