Valmieras Ziņas

LBL ceturtdaļfināla otrajā spēlē „Valmiera/ORDO” viesosies Liepājā

Lasīšanas laiks: 2 min

Pirmdien, 24.aprīlī, plkst. 19.30 „Valmiera/ORDO” „OlyBet” Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē izbraukumā tiksies ar „Liepāja/Triobet” komandu. Ceturtdaļfināla sērija norisināsies līdz kādas komandas trim uzvarām un šobrīd tās rezultāts ir 1:0 par labu „Valmiera/ORDO”. Spēles tiešraidi jau no plkst. 19.05 skaties Lattelecom TV kanālā Best4Sport TV.

Ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē, kura norisinājās piektdien, 21.aprīlī Vidzemes Olimpiskajā centrā „Valmiera/ORDO” izcīnīja pārliecinošu uzvaru, pārspējot liepājniekus ar rezultātu 101:70. Valmierieši jau no pašas spēles sākuma kontrolēja notikumus laukumā, viesiem ļaujot izvirzīties vadībā vien spēles pirmajā minūtē, bet tās turpinājumā nevienā brīdī neradās šaubas par „Valmiera/ORDO” panākumu. Valmieriešiem pirmajā ceturtdaļfināla spēlē bija liels pārsvars zem groziem (44 pret 27), lieliska metienu precizitāte – 70% no divpunktu metienu zonas un 41% tālmetienos, turklāt valmierieši spēli aizvadīja bez lieliem kritumiem, par ko liecina fakts, ka Uvja Helmaņa padotie uzvarēja ne vien spēlē kopumā, bet arī visās spēles ceturtdaļās atsevišķi (28:15, 24:12, 27:23, 22:20).

Par pirmās spēles rezultatīvākajiem spēlētājiem „Valmiera/ORDO” sastāvā ar 18 punktiem kļuva Jānis Kaufmanis un Mārtiņš Laksa, bet produktīvi valmieriešu rindās spēlēja arī centra spēlētājs Dors Fišers, kurš tikai nedaudz atpalika no sev ierastajiem double-double rādītājiem un izcēlās ar 9 punktiem, 9 atlēkušajām bumbām un diviem bloķētiem metieniem. Valmieriešiem desmit punktu robežu sasniedza vēl divi spēlētāji – Pits un Blaus, bet vienu no savām sezonas labākajām spēlēm aizvadīja reaktīvais aizsargs Eštons Mičels, kurš pirmajā ceturtdaļfināla spēlē nodemonstrēja daudzpusīgu sniegumu un valmieriešu panākumu kaldināja ar 9 punktiem, 5 rezultatīvām piespēlēm un 5 atlēkušajām bumbām. Liepājniekiem ar 15 punktiem rezultatīvākais bija Artjoms Butjankovs, bet 10 punktu robežu sasniedza trīs ārējās līnijas spēlētāji – Mareks Jurēvičus, Džalens Stīls un Artūrs Ausējs. Liepājnieku sastāvā mazāk produktīvi kā ierasts nospēlēja amerikāņu viesspēlētājs Malkoms Grifins, kurš bija visas regulārās sezonas „OlyBet” LBL efektīvākais spēlētājs (18.6 eff), bet pirmajā spēlē Valmierā Grifins sev neraksturīgi maz uzbruka no spēles (tikai seši izdarītie metieni) un spēli noslēdza ar 7 punktiem un 7 rezultatīvām piespēlēm.

„OlyBet” LBL ceturtdaļfināla otrajā pārī, kurā savā starpā sacenšas BK „Jēkabpils” un „Barons kvartāls”, pirmajā spēlē pie uzvaras ļoti saspringtā spēlē tika mājinieki – BK „Jēkabpils” (89:84), bet sērijas otrā spēle norisināsies jau šovakar Rīgā.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri