Valmieras Ziņas

Ar vēsturisko Valmieras BMX taku izbraukšanu aicina ieskandināt velo/kino festivālu “Kino Pedālis”

Lasīšanas laiks: 2 min

22.aprīlī plkst. 14.00, ieskandinot velo/kino festivālu “Kino Pedālis”, aicina pievienoties velobraucienam, lai kopā ar Latvijas BMX braucējiem izbrauktu Valmieras vēsturiskās BMX takas. Pēc brauciena kafejnīcā “Tērbata”, piedaloties filmas režisorei Kristīnei Garklāvai, būs iespējams noskatīties filmu par leģendāro BMX braucēju, valmierieti Māri Štrombergu.

Brauciena maršruts izstrādāts sadarbībā ar BMX treneri Ivo Lakuču. Tas ļaus iepazīt vietas kur pašlaik trenējas mūsu olimpieši un pieredzēt to, kur Valmierā aizsākās BMX kustība. Līdzīgi kā festivāla velo brauciens, arī šis maršruts būs balstīts uz interaktīvu spēli, kas brauciena laikā gan vadīs, gan izklaidēs. Tādēļ jo īpaši svarīgi pirms brauciena uzlādēt savu mobilo telefonu.

Brauciena ilgums paredzēts no trīs līdz četrām stundām. Pēc brauciena visi aicināti un kafejnīcu “Tērbata”, kur, piedaloties režisorei Kristīnei Garklāvai, tiks izrādīta filma „Māris Štrombergs”.  Filma ir par leģendāru sportistu, kuram izdevies paveikt ko tādu, ko spējis tikai retais šīs planētas sportists. Divas reizes viņš kļuvis par olimpisko čempionu, ierakstot Latvijas vārdu BMX vēsturē ar zelta burtiem.

Tiekamies 22.aprīlī plkst. 14.00 pie Valmieras Tūrisma informācijas centra, Rīgas ielā 10.

Festivāls “Kino Pedālis” no 5.- 7.maijam norisināsies Valmierā un Kocēnu, Burtnieku novadā. Festivāla unikālais formāts ir kino baudīšana īpaši iekārtotos pop – up kinoteātros, Valmierā un tās tuvākajā apkārtnē. Dalībnieki uz kinoteātriem aicināti doties ar velosipēdiem, ļaujot izbaudīt riteņbraukšanu neparastā duetā ar filmu baudīšanu. Festivāls tiks noslēgts ar kopīgu braucienu Valmieras centrā, kad starts tiks interaktīvai spēlei – piedzīvojumu velo braucienam pa Valmieras un apkārtējo novadu skaistākajam vietām trīs maršrutos: “Ģimeņu pedālis” (ap 10 km), “Puspedālis” (ap 20 km) un “Dižpedālis” (45 km). Maršrutu virziens šogad ir noslēpumu miglā tītais Zilaiskalns. Par visu vairāk iespējams uzzināt: www.kinopedalis.lv

Biļetes uz visām trim festivāla dienām iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv . Biļešu cenas: 10 EUR ( individuālā biļete), 33 EUR ( draugu biļete 4 personām), 25 EUR ( 2 pieaugušie un viens vai vairāk bērni līdz 18 gadiem), 7 EUR (studentu biļete). Pirmsskolas vecuma bērniem ieeja bezmaksas. Biļetes varēs iegādāties arī pasākuma dienā uz vietas.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri