Valmieras Ziņas

Burtnieku galda hokejists kļūst par Latvijas čempionu jaunāko junioru konkurencē

Lasīšanas laiks: < 1 min

Sestdien, 8.aprīlī, Inčukalnā notika Latvijas čempionāti galda hokejā junioru, dāmu un veterānu kategorijās. Turnīros piedalījās kopumā 69 dalībnieki, no kuriem 9 galda hokejisti no Valmieras un Burtniekiem.

Vislielākā konkurence (42 dalībnieki) bija junioru kategorijā (1999.g.dzimuši un vēlāk), no kuriem atsevišķi tika vērtēti arī jaunākie juniori (2004.g.dzimuši un vēlāk). Tieši jaunāko junioru klasē 25 dalībnieku konkurencē par Latvijas čempionu kļuva Kristaps Riekstiņš no Burtniekiem. Savukārt visu junioru konkurencē Kristaps ieguva 7.vietu, piekāpjoties tikai krietni vairāk pieredzējušiem spēlētājiem. Šis sasniegums ir palielinājis Kristapa izredzes tikt Latvijas jaunāko junioru izlasē un braukt uz Pasaules čempionātu galda hokejā, kas notiks šī gada jūnija vidū Čehijā.

Visi šo sacensību rezultāti atrodami Latvijas Galda hokeja federācijas mājaslapā www.galdahokejs.lv. Informācija par nodarbībām un tuvākajiem turnīriem Valmieras pusē atrodama www.draugiem.lv domubiedru grupā „Galda hokejs Valmierā”. Tuvākais turnīrs Valmieras KŽDC Kausa izcīņas 1.posms 22.aprīlī Burtniekos. Pieteikšanās pa tālr.26346943.

Mūsu partneri