Valmieras Ziņas

Valmierā notiks realitātes šova “X faktors” atlase (1)

Lasīšanas laiks: < 1 min

Sākusies pieteikšanās Latvijā veidotā pasaulē pazīstamā mūzikas šova “X Faktors” atlasei, informēja “MTG TV Latvia” pārstāve Agnese Orole.

Lai pieteiktos dalībai konkursā, pretendentiem līdz 7.maijam jāiesniedz pieteikuma anketu xfaktors.lv.

Jauno talantu atlase notiks no 8.maija līdz 14.maijam Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Rēzeknē, Daugavpilī, Rīgā. Par precīzu norises laiku un vietu katrā pilsētā organizatori atlases dalībniekus informēs personiski ar īsziņu.

X Faktors ir televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir attīstīt jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pasaules pieredze rāda, ka X Faktora dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs, kļūstot par pārdotākajiem ierakstiem. Šovs TV ekrānos būs redzams kanālā TV3 rudenī.

 

    buzz - 07.04.2017

    Bled,vai kaadam ir nojausma ka aizvert to debilo drogu reklamu,lai var rakstu izlasit? Pat adblocks netiek ar vinu galaa!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri