Valmieras Ziņas

“Elektrum ledus svētki” Vidzemes Olimpiskajā centrā

Lasīšanas laiks: 2 min

Svētdien, 12. martā no plkst. 11:00 līdz 15:00 Vidzemes Olimpiskā centra “Elektrum” ledus hallē norisināsies publiskā slidošana “Elektrum ledus svētki”. Ieeja pasākumā, slidošana un slidu noma būs bez maksas. Aicinām ikvienu valmierieti un pilsētas viesi aktīvi pavadīt laiku uz ledus.

“Elektrum ledus svētku” programmā paredzētas dažādas veiklības stafetes uz ledus Armanda Simsona vadībā. Tās ir piemērotas  gan ģimenēm, gan komandām un individuāli, jo Sarīkojuma rīkotāji ir parūpējušies par aktivitātēm visa  vecuma slidotājiem.

Visiem būs iespēja izmēģināt hokeja elementus un pārbaudīt savu precizitāti metienos pa vārtiem. Ripas pārvaldīšanas meistarībā, šķēršļu trasē, erudīcijas spēlēs un citās aktivitātēs sevi pierādīt varēs ikviens pasākuma apmeklētājs. Savukārt, apvienojot lidojošā šķīvīša mešanu un hokeju, savus spēkus varēs pārbaudīt ufo hokejā.

Pašiem mazākajiem slidotājiem būs iespējams parādīt savas prasmes papīra lidmašīnu lidināšanā –  jo tālāk tā aizlidos, jo lielāka iespēja tikt pie balvām.  Jaunākie pasākuma apmeklētāji cīnīsies par gardiem, veselīgiem našķiem. būs stafetes un atrakcijas arī komandām. Bet tiem, kas nevēlēsies piedalīties aktivitātēs un gribēs vienkārši paslidot,  daļa Vidzemes Olimpiskā centra ledus halles laukuma būs atvēlēta mierīgai slidošanai. Visi atrakciju dalībnieki cīnīsies par “Elektrum” balvām – lielākām un mazākām dāvanām  un piemiņas lietām.

Līdztekus slidošanai varēs izmēģināt dažnedažādākus fizikas eksperimentus kopā ar FIZMIXLV , kā arī uzzināt daudz jauna par energoefektivitāti no jomas speciālistiem.

Pasākumu organizē un nodrošina “Elektrum”. Ieeja pasākumā, slidošana un slidu noma būs bez maksas. Tiekamies uz ledus!

 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri