Valmieras Ziņas

Noticis 4.Valmieras čempionāts galda hokejā

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien, 25.februārī, Valmieras Pārgaujas sākumskolas telpās norisinājās 4.Valmieras čempionāts galda hokejā. Turnīrs pulcēja 20 dalībniekus no Valmieras un tuvākajiem novadiem. Valmieras čempiona titulu ieguva Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas audzēknis Emīls Krasts.

Čempionāta sākuma stadijā dalībnieki tika sadalīti divās grupās, pa 10 katrā, un aizvadīja apļa turnīru, izspēlējot to katrs ar katru. Abu grupu pieci labākie dalībnieki kvalificējās 1.līgai, savukārt grupu otrs piecinieks – 2.līgai. Izspēlējot pirmās līgas turnīru, tika noskaidroti 8 labākie, kuri kvalificējās izslēgšanas spēlēm (play-off).

Izslēgšanas kārtās cīņas notika līdz 3 uzvarētām spēlēm. Ceturtdaļfinālā par lielāko pārsteigumu parūpējās Roberts Pelšs, kurš izslēgšanas spēlēs iekļuva kā astotais labākais, tādējādi sev pretiniekos iegūstot relatīvi spēcīgāku pretinieku Sandi Krastu, kurš bija 1.līgas uzvarētājs. Lai noskaidrotu šī pāra uzvarētāju, bija nepieciešams maksimālais spēļu skaits – piecas spēles. Un tikai pēdējās spēles pagarinājumā veiksmīgāks izrādījās vairāk pieredzējušais Sandis. Rezultāts sērijā 3:2 (3:4p, 5:0, 5:4p, 2:4, 2:1p). Pārējie rezultāti ceturtdaļfinālā: Emīls Krasts : Jānis Rektiņš 3:0 (5:0, 5:1, 4:1); Kristaps Riekstiņš : Reinis Bicāns 3:0 (2:1p, 4:3, 3:0); Rolands Riekstiņš : Jānis Markevics 3:0 (6:1, 5:2, 6:0).

Valmierieši Krasti pret burtnieciešiem Riekstiņiem, tā varētu raksturot pusfināla spēles. Čempionāta debitants Kristaps Riekstiņš tikai pēdējā piektajā spēlē piekāpās vēl tobrīd trīskārtējam Valmieras čempionam Emīlam Krastam. Rezultāts sērijā 3:2 (3:2, 2:3p, 3:2, 2:3p, 3:0). Otrajā pusfināla pārī arī pārāks izrādījās Krastu ģimenes pārstāvis Sandis, kurš pieveica Rolandu Riekstiņu sērijā ar rezultātu 3:1 (3:1, 1:4, 3:2, 3:2).

Cīņā par 3.vietu brāļu Riekstiņu duelī pārāks izrādījās Rolands, kurš sērijā pieveica Kristapu ar rezultātu 3:0 (1:0, W:0, W:0). Jāpiebilst, ka veselības stāvoklis neļāva Kristapam pilnvērtīgi pabeigt cīņu, līdz ar to Rolandam pietika tikai ar vienu uzvarētu spēli, lai kļūtu par 3.vietas ieguvēju Open klasē. Savukārt Kristaps tika godalgots kā labākais spēlētājs superjunioru klasē (2004.g. dzimušie un jaunāki).

Finālspēļu sērijā Krastu duelī savu meistarību kārtējo reizi nodemonstrēja Emīls, uzvarot Sandi ar rezultātu 3:1 (6:1, 1:3, 1:0p, 4:3). Līdz ar to ceturto gadu pēc kārtas par Valmieras čempionu Open klasē kļuva Emīls Krasts. Emīls tika godalgots arī kā labākais čempionāta juniors.

Čempionāta organizatori pateicas Valmieras Pārgaujas sākumskolas direktoram Viktoram Litauniekam un SIA CIDO Grupa pārstāvim Sandrim Brīvulim par atbalstu čempionāta rīkošanā.

Visi čempionāta rezultāti atrodami www.draugiem.lv domubiedru grupā „Galda hokejs Valmierā”, kā arī Latvijas Galda hokeja federācijas mājaslapā www.galdahokejs.lv.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri