Valmieras Ziņas

Jau šo sestdien “Bosch Ledus Kross” 2. posms

Lasīšanas laiks: 2 min

Šajā nedēļas nogalē, 25. februārī aicinām hokejistus, slidotājus un ledus sporta veidu entuziastus uz “Bosch Ledus Krosa” otro posmu. Gaidāmas spraigas cīņas uz Vidzemes Olimpiskā centra ledus.

Pirmo reizi Latvijā, Vidzemes Olimpiskais centrs sadarbībā ar Valmieras hokeja klubu organizē slidošanas sacensības hokeja, slidošanas un ledus sporta veidu entuziastiem. Februāra sākumā tika aizvadīts pirmais sacensību posms, kurā startēja slidotāji no visas Latvijas. “Bosch Ledus Krosa” dalībniekus sadala trīs divīzijās, DEBITANU, JUNIORU un ELITES, kurās sportisti vairākos slidojumos sacenšas savā starpā un cīnās par vērtīgām atbalstītāju balvām.

Vidzemes Olimpiskā centra “Elektrum” ledus hallē tiks izveidota liesmojoša šķēršļu trase, kurā būs jāpārvar asi pagriezieni, augsti lēcieni, zemi slidojumi. Katrs dalībnieks savā slidojumā iegūs reitinga punktus, attiecīgi 1. vieta 4 punkti, 2. vieta 3 punkti, 3. vieta 2 punkti un 4. vieta iegūs vienu punktu. Pirmo un katra nākamā slidojuma starta kārtību noteiks izloze. Sacensību formāts paredz, ka dalībniekam jānodrošina sekojošs ekipējums – ķivere, cimdi, elkoņu sargi, ceļu sargi, hokeja/speciālās bikses, slidas.

Visi “Bosch Ledus Krosa” dalībnieki cīnīsies par vērtīgām balvām no sacensību atbalstītajiem. Debitantu divīzijas ātrākie saņems balvas no hokeja inventāra veikala “Hokeja Pasaule”, Juniori cīnīsies par dāvanu kartēm no sporta preču veikala “Sportland” un ātrākie Elites sportisti saņems balvas no sacensību ģenerālsponsora “Bosch” un dāvanu kartes no dārza un meža tehnikas veikala “Sils”. Visi sacensību dalībnieki saņems atspirdzinošas veltes no dzērienu ražotāja “Livonia” un gardu medu no bišu produktu ražotāja “Vinnis”.

“Bosch Ledus Kross” ir vēl līdz šim nebijis projekts Latvijā, slidošanas sacensības entuziastiem, amatieriem un pieredzējušiem hokejistiem. Piesakies un pārbaudi savus spēkus trasē!

Pieteikšanās forma: http://ej.uz/leduskross2posms

Vairāk info: www.voc.lv

“Bosch Ledus Kross” organizē SIA “Vidzemes Olimpiskais centrs” sadarbībā ar Valmieras hokeja klubu. Projektu atbalsta BOSCH elektro instrumenti, Sportland, Hokeja pasaule, Mežezers u.c.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Tespars" ir strauji augošs uzņēmums Latvijā. Specializētais instrumentu un piederumu veikals Latvijā, ar savu noliktavu un nodrošinot patstāvīgu sortimentu uz vietas veikalos. Pārstāvam tādus zīmolus kā "ToughBuilt", "Mandrex", "Sola", "Festool", "Makita", "Cobit Tehnology" u.c. Pirmsākumos "Tespars" piedāvāja instrumentus un dārza tehniku no plaši atpazīstamā "Makita" zīmola. Šobrīd "Tespars" ir ievērojami papildinājis sortimentu, piedāvājot klientiem plašu preču klāstu un produktu daudzveidību. Mūsu vērtības - klientu apkalpošanas kvalitāte, kvalitatīvs produktu klāsts, sortimenta daudzveidība, iepirkšanās pieredze.Mēs Tev uzticēsim: Nodrošināt veiksmīgu veikala darbību un pārdošanas rezultātu sasniegšanu; Nodrošināt augsta līmeņa klientu apkalpošanas servisu; Vadīt, motivēt un kontrolēt veikala personālu; Piedalīties personāla atlasē un veikt jauno darbinieku ievadīšanu darbā; Nodrošināt normatīvo aktu un iekšējo procesu ievērošanu; Veikt veikala saimniecisko pārraudzību, nodrošināt darbības un drošības uzturēšanu; Sekot preču uzskaitei, vadīt pavadzīmju datus noliktavas programmā Visma Horizon; Pārzināt preču sortimentu. Mēs Tevi gaidīsim savā komandā, ja Tev ir: Vēlama ne mazāk kā 2 gadu darba pieredze veikala vadītāja amatā; Prasme organizēt savu un komandas darbu, noteikt prioritātes un mērķtiecīgi rīkoties, lai sasniegtu rezultātu; Veiksmīga un rezultatīva pieredze komandas vadīšanā un motivēšanā; Analītiska domāšana; Izcilas saskarsmes un sadarbības prasmes; Labas datorprasmes (MS Office); Labas latviešu valodas zināšanas; Par priekšrocību tiks uzskatītas padziļinātas zināšanas par elektroinstrumentu funkcijām un to pielietojumu. Mēs Tev piedāvājam: Dinamisku, interesantu un atbildīgu darbu stabilā uzņēmumā; Mūsdienīgu un drošu darba vidi un darba aprīkojumu; Atalgojumu EUR 1200,- (bruto) un rezultātiem piesaistītu motivējošu atalgojuma mainīgo daļu, ja tiek sasniegti augsti darba rezultāti; Veselības apdrošināšanas polisi; Draudzīgus un profesionālus kolēģus; Vienmēr garantētas brīvas svētdienas un valstī noteiktās svētku dienas; Ja vēlies pievienoties SIA TESPARS kolektīvam, sūti savu pieteikuma vēstuli un CV uz e-pastu info@tespars.lv, ar norādi “Veikala vadītājs/a Valmierā”. Paldies par atsaucību, sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju. Profesija: MAZUMTIRDZNIECĪBAS VEIKALA VADĪTĀJS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Voldemāra Baloža iela 11, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-15 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: info@tespars.lv . Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Rimi veikals Valmierā, Fabrikas ielā 2,  aicina darbā pārdevēju-kasieri: Ja Tev ir svarīgi: Algas pieaugums pēc pārbaudes laika - 3 mēnešiem; Apmaksāta pirmreizējā obligātā veselības pārbaude; Veselības apdrošināšana pēc 1 gada; Apmaksāti nodokļi, atvaļinājums, slimības lapas; Elastīgs darba grafiks un bezmaksas pusdienas; Kopīgi darba pasākumi, pabalsti, dāvanas; Ievad apmācība darbā un karjeras izaugsmes iespējas; Apmaksāts transports, braucot strādāt uz Rīgu; Draudzīgi, atsaucīgi kolēģi un pozitīva darba vide. Ja Tev ir: Vēlme strādāt un iegūt jaunas prasmes un zināšanas; Latviešu valodas zināšanas; Spēja strādāt precīzi un augsta atbildības sajūta; Pozitīva attieksme un spēja strādāt komandā; Iepriekšēja pieredze mazumtirdzniecībā vai klientu apkalpošanā tiks uzskatīta par priekšrocību. Mēs Tev uzticēsim: Nodrošināt laipnu un profesionālu klientu apkalpošanu, konfliktsituāciju novēršanu; Nodrošināt vizuāli labu preču izkārtojumu tirdzniecības zālē; Pārbaudīt preču aprakstu un derīguma termiņu atbilstību uz precēm; Veikt skaidras un bezskaidras naudas norēķinus; Nodrošināt dienas sortimentam atbilstošu maizes, salātu, suši un citas produkcijas sagatavošanu. Atalgojums: 4.95 EUR/h – 5.60 EUR/h dienas maiņā (pirms nodokļu nomaksas) 9.90 EUR/h – 11.20 EUR/h svētku dienā (pirms nodokļu nomaksas) Iespēja saņemt ikmēneša bonusu līdz 80 EUR Piesakies, sūtot savu CV uz e-pastu personals@rimibaltic.com (norādot vakanci) vai zvanot uz 20007676 Informējam, ka iesniedzot savu pieteikumu, Jūs piekrītat, ka Jūsu un/vai Jūsu likumiski aizbilstamā personas dati tiks apstrādāti, lai izvērtētu pieteikumu Rimi Latvia atlases procesa gaitā, saskaņā ar Rimi Latvia Informāciju par personas datu apstrādi atlases procesu ietvaros, ar kuras pilnu versiju varat iepazīties Rimi mājas lapā sadaļā Privātuma noteikumi. Profesija: MAZUMTIRDZNIECĪBAS VEIKALA PĀRDEVĒJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Fabrikas iela 2, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Maiņu darbs Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-30 Kontaktpersona: personals@rimibaltic.com, 20007676 Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Mežs un lauks" aicina darbā Mehatronisko sistēmu TEHNIĶI Darba pienākumi: Veikt elektronisko iekārtu projektēšanu un izbūvi Izstrādāt un testēt iekārtas un to daļas Sniegt tehnisku palīdzību ražošanas iekārtu elektronisko sistēmu lietošanā Veikt ražošanas iekārtu elektrotehniskos un hidraulikas remonta darbus, iekārtu apskates, profilaktiskās pārbaudes un mērījumus Veikt iekārtu remontus izbraukumos pie klientiem Piedalīties iekārtu montāžas un uzstādīšanas darbos Prasības pretendentiem: Profesionālā vai augstākā izglītība  Precizitāte, godīgums, mērķtiecība, augsta atbildības sajūta, iniciatīva Spēja komunicēt ar klientiem un komandu Pieredzi elektronikā uzskatīsim kā priekšrocību B kategorijas autovadītāja apliecība Labas datorlietotāja prasmes Konkrētā darba veikšanai būtu vēlamas angļu valodas zināšanas. Mēs piedāvājam: Dinamisku un interesantu darbu augošā uzņēmumā Saliedētu un kompetentu darba kolektīvu Sociālās garantijas un motivējošu atalgojuma sistēmu atbilstoši darba rezultātiem Apmācības Pretendentiem pieteikties sūtot epastu uz info@mezsunlauks.lv Profesija: MEHATRONISKU SISTĒMU TEHNIĶIS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba laika veids: Normālais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-14 Darba sākšanas datums: 2024-05-30 Kontaktpersona: Ģirts Luste

Mūsu partneri