Valmieras Ziņas

Valmierieši veiksmīgi noslēguši Latvijas Frisbija līgas sezonu

Lasīšanas laiks: 3 min

Aizvadītajā svētdienā, 5.februārī, Lielvārdē un Salaspilī tika aizvadīts ceturtais, noslēdzošais, Latvijas Frisbija līgas 2016./2017. sezonas posms. Valmieras sieviešu komanda noslēgumā ierindojās godpilnajā otrajā vietā, savukārt vīriešu komanda izcīnīja piekto vietu. Latvijas čempioni abās divīzijās tiks noskaidroti jau 19.februārī – Salaspils sporta kompleksā.   

Meitenes pēdējā sabraukumā izcīnīja trīs uzvaras trīs spēlēs, ar 13:4 pārliecinoši apspēlējot Sirocco Ultimate Women (Rīga), spraigākā spēlē ar 13:8 pārspējot Ventspils Frisbee Club un noslēdzošajā spēlē, iesākot pārliecinoši, guva uzvaru pār Lynx (Tallina) ar 13:9. Rezultātā visas Latvijas Frisbija līgas sezonas laikā Valmieras frisbijistes piedzīvojušas vien divus zaudējumus un godam izcīnīta otrā vieta. Par līgas uzvarētājām kļuva komanda no Ogres – Moments, savukārt goda pjedestālu noslēdz vieses no Lietuvas – Drop That Smile. Rezultatīvākās spēlētājas Valmieras sieviešu komandā šajā frisbija līgā ir divas – Evija Arste (vid. lietd. koef. 6.67) un Sabīne Šmite (vid. lietd. koef. 6.67).

Latvijas Frisbija līga kalpo kā turnīrs, balstoties uz kuru tiek veidots izsējums Latvijas Frisbija čempionātam telpās, kur tiek noskaidroti Latvijas čempioni. Attiecīgi valmierietes čempionātam izsētas ar otro numuru, kas nozīmē, ka jau 19.februāra agrā rītā, plkst. 9:00, viņas tiksies pusfinālā cīņā ar komandu KCN Rīga, lai noskaidrotu, kura no abām komandām iekļūs finālā. Ar šīm sacensībām arī oficiāli tiks noslēgta šī telpu sezona.

Savukārt Valmieras vīriešu frisbija komanda pēdējā līgas posmā aizvadīja divas spēles, kur diemžēl nācās atzīt abu pretinieku pārākumu. Pirmajā spēlē zaudējums UltiManiacs (Ventspils) ar 6:13, bet noslēdzošajā spēlē pārliecinoši bija līgas uzvarētāji Salaspils WT (4:13). Rezultātā valmierieši ierindojas vīriešu divīzijas pirmās grupas 5.vietā jeb 5.vietā visā līgā. Jāpiemin, ka Valmieras puiši pagājušo sezonu noslēdza otrajā jeb zemākajā grupā, kopumā ierindojoties 10.vietā 12 komandu konkurencē. Līdz ar to šosezon puiši spēja pakāpties par piecām vietām, turklāt iekļūstot pirmajā grupā. Rezultatīvākais spēlētājs Valmieras vīriešu komandā šajā frisbija līgā ir Gints Mucenieks (vid. lietd. koef. 5.33).

Attiecīgi Latvijas Frisbija čempionātu telpās Valmieras frisbijisti uzsāks ar spēli pret dueļa Salaspils Jr un Sirocco Ultimate uzvarētājiem. Tālāk jau spēles būs atkarīgs no rezultātiem, tomēr joprojām puiši saglabā iespēju iekļūt labāko četriniekā un pacīnīties par medaļām. Valmieras puikām jūsu atbalsts būs nepieciešams jau sestdienā, 18.februārī, plkst. 14:15!

Latvijas Čempionāta spēles varēs vērot arī interneta tiešraidē Latvijas Frisbija federācijas Youtube.com kanālā. Vairāk informācijas par rezultātiem un Latvijas Frisbija čempionāta telpās spēļu grafiku atradīsiet šeit: http://www.frisbee.lv/

Sieviešu komandas sastāvs: Evija Arste, Sabīne Šmite, Helēna Dreimane, Krista Mierkalne, Alise Razminoviča, Santa Kazaka, Undīne Vektere, Dārta Smilga, Zane Kraukle, Karīna Meldere, Dace Ločmele.

Vīriešu komandas sastāvs: Gints Mucenieks (c), Kārlis Kozulāns, Roberts Razminovičs, Ritvars Carevs, Toms Šilde, Pēteris Murīss, Artūrs Grīnofs, Rūdolfs Bērziņš, Lauris Veidemanis, Emīls Spunģis.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri