Valmieras Ziņas

M.Dukurs Sanktmoricā otrajā braucienā izrauj uzvaru pār dienvidkorejieti

Lasīšanas laiks: 2 min

Pasaules kausa 5. posmā skeletonā vīriešiem Sanktmoricas trasē Martins Dukurs izcīnīja pirmo vietu, par 0,03 sekundēm apsteidzot Sunbinu Junu, bet Tomass Dukurs ierindojās sestajā vietā.

Pirmais brauciens

Par pirmo atskaites laiku pirmajā braucienā kalpoja vācieša Aleksandra Gasnera rezultāts (1:08,16), bet nākamais trasē devās viņa tautietis, Altenbergas posma uzvarētājs Kristofers Grothērs, kurš Gasneram zaudēja 0,19 sekundes. Aiz viņa startēja Martins Dukurs, uzstādot trases rekordu un pārspējot līdzšinējo līderi par 0,31 sekundi, bet Tomass Dukurs no Gasnera atpalika tikai par sekundes simtdaļu.

Aleksandrs Tretjakovs startā bija par 0,02 sekundēm ātrāks nekā Martins (4,80), bet finišā zaudēja latvietim 0,12 sekundes. Nākamais brauca Tretjakova tautietis Ņikita Tregubovs, kuram izdevās ļoti labs brauciens, kas ļāva pārspēt Soču olimpisko čempionu, bet Martinam viņš zaudēja vienu sekundes desmitdaļu. Ātrāko starta laiku (4,77) pirmajā braucienā uzrādīja dienvidkorejietis Sunbins Juns, kuram trasē pārsvaru izdevās palielināt līdz 0,22 sekundēm, pārspējot Martina uzstādīto trases rekordu un kļūstot par līderi.

Otrais brauciens

Otrajā braucienā Jungs palielināja pārsvaru pār Grothēru līdz 0,41 sekundei, tomēr aiz viņa braucošajam Tomasam Dukuram par 0,05 sekundēm izdevās nosargāt sesto vietu. Lai gan vēl pirmspēdējā laika ņemšanas punktā Tomass bija priekšā arī Gasneram, tomēr beigās vācietis divu braucienu summā bija priekšā par piecām sekundes simtdaļām.

Savu pozīciju nosargāja arī Tretjakovs un Tregubovs, tādējādi Martinam Dukuram bija jāaizvada labs brauciens, lai saglabātu vismaz otro vietu. Dukurs uzlaboja startu līdz 4,77 sekundēm un arī trasē aizvadīja lielisku braucienu, vēlreiz uzstādot trases rekordu – 1:07,25. Sunbins Juns startā atbildēja ar 4,75 sekundēm, taču trasē pārsvars sāka dilt un finišā divu braucienu summā viņš Martinam zaudēja trīs sekundes simtdaļas.

Pasaules kausa kopvērtējumā Martins Dukurs ar 1036 punktiem nostiprinājās pirmajā pozīcijā, otrais ar 1003 punktiem ir Juns, bet tālāk izkārtojums ir ļoti blīvs – Grothērs (897), Jungs (896), Tregubovs (896), kuriem ar 866 punktiem seko Tomass Dukurs un amerikānis Metjū Entuāns, Gasneram ir 856 punkti, bet Tretjakova rēķinā ir 827 punkti. Nākamajā nedēļas nogalē Pasaules kausa 6. posms risināsies Kēnigszē trasē Vācijā, kur februāra beigās notiks arī pasaules čempionāts.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri