Valmieras Ziņas

Smiltenē aizvadīts “RX Ziemas Kauss” pirmais posms (papildināts) (1)

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien 7. janvārī, Smiltenē autotrasē “Teperis” norisinājās “RX Ziemas Kauss 2017” 1.posms, kurā tika aizvadītas spraigas cīņas un sadalīti kausi, kā arī balvas sekojošās ieskaitēs – LADA RX un OPEN, informē rallycross.lv. Piedāvājam Vaira Pinzuļa fotogaleriju no sacensībām.

Uz starta stājās gan pašmāju sportisti, gan ciemiņi no Igaunijas. Kopā Smiltenē bija ieradušies 23 sportisti. Visplašāk tika pārstāvēta LADA RX klase – 19 braucēju sastāvā, OPEN klase 3 braucēju sastāvā, kā arī Jānis Veģeris, kurš treniņu nolūkos startēja ar 4wd automašīnu kopā ar OPEN klases braucējiem, bet ārpus ieskaites. Pateicoties laika apstākļiem un Tepera trases saimniekiem, trases segums bija ļoti mainīgs, kas prasīja augstu meistarību no sportistiem. LADA RX klasē visas dienas garumā dominēja Igaunis Sigmar Tammemagi, Rūdolfs Šmits un Ivo Traubergs, taču finālu braucieni ieviesa savas korekcijas, gan ar tehniskām ķibelēm, braucēju kļūdām, gan ar sodu saņemšanu. OPEN klasē, diemžēl, uz šo posmu bija ieradušies maz braucēju, taču tomēr šeit visas dienas garumā pārliecinoši dominēja 14 gadus jaunais Roberts Vītols, kurš spēja turēt līdzi un pat apdzīt 4wd automašīnu, kura startēja ārpus ieskaites.

“RX Ziemas Kauss 2017” 1. posma rezultāti:

LADA RX: 1. Sigmar Tammemagi;

2. Ivars Joelis;

3. Rūdolfs Šmits.

OPEN: 1. Roberts Vītols;

2. Edijs Ošs;

3. Armands Ķēniņš.

Ar pilniem rezultātiem var iepazīties mājas lapā www.rallycross.lv.

Nākamais “RX Ziemas Kauss 2017” posms notiks 28. janvārī Brenguļu autotrasē, un tas norisināsies kā nakts sacīkste.

RALLYCROSS.LV pastāvīgie atbalstītāji: BB TOOLS,Milwaukee, Pirelli Key Point, Falken.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri