Valmieras Ziņas

Pieci veidi, kā uzturēt kārtību ceļojuma laikā

Lasīšanas laiks: 2 min

Pat vislabāk sagatavojies tūrists var justies pilnīgi nekārtīgi, uzturoties jaunā vidē vai saskaroties ar daudziem, iepriekš nezināmiem pagriezieniem ceļojuma laikā. Par laimi, maza sagatavošanās un dažu darba organizācijas paņēmienu ievērošana jebkuru ceļojumu padarīs izdevušos. Šie ir daži veidi, kā uzturēt kārtību neatkarīgi no tā, kurp dodaties. 

Lejupielādē maršruta aplikāciju 
Dienas, kad jātiek galā ar lidojuma informācijas izdrukām, viesnīcu rezervēšanu, auto nomu un citām ne mazāk svarīgām lietām, ir beigušās. Ar ceļojuma plānošanas programmu iespējams organizēt visus ieplānotos maršrutus viedtālrunī. Turklāt vairākas aplikācijas pat sūta paziņojumus par lidostās esošajām situācijām – lai jūs zinātu, vai jūsu lidojums būs laikā, ir atcelts vai kavēsies. 

Izkravā savas mantas uzreiz
Pat ja ceļojums ir īss, vienmēr uzreiz salieciet savas drēbes un citus piederumus tiem paredzētajās vietās, nevis atstājiet to visu koferī. Jūs būsiet atviegloti, turklāt nevajadzēs steigā un panikā meklēt nepieciešamās lietas no milzīgās drēbju kaudzes.

Izveido sarakstu
Saraksts var būt lieti noderīgs gan pirms došanās ceļā, gan ceļojuma beigās, kad kravājat somas. Pirms ceļojuma tas jums ļaus pārskatāmi un saprotami redzēt, kas jums ir nepieciešams vai ko esat aizmirsis ielikt, bet ceļojuma beigās – neaizmirst sakravāt visas savas līdzpaņemtās lietas. 

Sakārto tehnoloģijas 
Vai ceļojumā ņemat līdzi daudz dažādas tehnoloģijas? Tad jūs noteikti zināt, cik viegli vadi var sapīties un mazie “gadžeti” pazust. Tādēļ iesakām izveidot pārnēsāšanas sistēmu, kurā gumijotas elastīgās saites notur vietā lādētāju, austiņas, baterijas un citus aksesuārus. 

Izmanto labi organizējamu maku
Augstas kvalitātes, labi organizējams maks ir veiksmīga ceļojuma svarīga sastāvdaļa. Tam jābūt ar daudz kabatām, lai tajā varētu ieliekt skaidru naudu, kartes, arī pasi, bet ne pārāk apjomīgam – lai varētu ielikt kabatā vai nelielā somiņā. 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA “ZAAO”, VRN 44103015509, sniedz kvalitatīvus atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus – atkritumu savākšanu, šķirošanu, transportēšanu, apstrādi un apglabāšanu videi draudzīgā veidā, kā arī veic sabiedrības informēšanu un izglītošanu. AICINĀM DARBĀ: Atkritumvedēja vadītāju (8332 01) Valmierā Mēs piedāvājam: Pilnu darba slodzi; Normālo darba laiku ar summētā darba laika organizāciju četru mēnešu pārskata periodā; Labus darba apstākļus; Bruto atalgojumu no 1360.00 mēnesī; Piemaksas par papildus darba apjomu;  Degvielas izdevumu kompensācija darbinieka nokļūšanai uz darbu; Sociālās garantijas; Kvalifikācijas celšanas iespējas; Nelaimes gadījumu apdrošināšana uzsākot darbu; Veselības apdrošināšana pēc pārbaudes laika beigām; Ģimenei draudzīgu darba vietu. Darba pienākumi: Sadzīves atkritumu, lielgabarīta atkritumu un šķiroto atkritumu savākšana; Ievērot darba drošības noteikumus pārvietojot konteinerus un strādājot ar hidrauliskajiem manipulatoriem; Uzturēt automašīnu tehniski labā stāvoklī un savlaicīgi ziņot par tehniskajiem bojājumiem.  Prasības: Vidējā vai vidējā speciālā izglītība; C kategorijas autovadītāja apliecība. 95 kods; Vēlama vismaz viena gada pieredze automašīnas vadīšanā; Vēlama pieredze darbā ar hidrauliskajiem manipulatoriem; Labas tehniskās zināšanas; Prasme rīkoties ārkārtas situācijās; Komunikācijas prasmes, kas orientētas uz klientu apkalpošanu; Prasme pielietot darbā tehnisko inventāru; Organizatoriskās prasmes. Pieteikties: CV lūdzam iesūtīt e-pastā darbs@zaao.lv līdz 2024.gada 26. maijam Tālrunis informācijai: 26207402 Pateicamies par atsaucību ikvienam/i kandidātam/ei un informējam, ka SIA “ZAAO” nodrošina vienlīdzīgas iespējas ikvienam. SIA “ZAAO” atbalsta dažādību un iekļaujošu darba vidi, un kandidātus(-es) izvērtē, balstoties vienīgi uz sasniegumiem, kvalifikācijām un darba pieredzi. Informējam, ka Jūsu pieteikumu dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi. Personas datu apstrādes pārzinis ir SIA “ZAAO”, Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201 Profesija: ATKRITUMVEDĒJA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-05-26 Kontaktpersona: Personāla Speciālists

Mūsu partneri