Valmieras Ziņas

Ceļotmīļus aicina ielūkoties “Via Hanseatica” Adventes kalendārā un piedalīties dāvanu izlozē

Lasīšanas laiks: 2 min

Visu decembri  ikviens tūrisma mīlis aicināts ieskatīties tūrisma maršruta “Via Hanseatica” sagatavotajā Adventes kalendārā, atbildēt uz dienas jautājumiem un piedalīties izlozē par lielākas vai mazākas dāvaniņas saņemšanu! Katru rītu tiks izlozēts iepriekšējās dienas uzvarētājs, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Vidzemes plānošanas reģionā.

Adventes kalendārs atrodams Via Hanseatica Facebook lapā www.facebook.com/ViaHanseaticaLatvija! Kalendārs būs aktīvs līdz pat 25.decembra rītam, kad tiks izlozēta pēdējā dāvana no balvu fonda.

Dāvanu grozā būs gan mazāki, gan lielāki pārsteigumi, ko būs sarūpējuši Via Hanseatica tūrisma uzņēmēji, novadu pašvaldības un tūrisma maršruta komanda.

No 2012.gada janvāra līdz 2014.gada decembrim starptautiskais tūrisma maršruts “Via Hanseatica” tika attīstīts ar Eiropas Savienības finansiālo atbalstu. Latvijā, Igaunijā un Krievijā iesaistītjās pavisam 18 partneri un vairāk kā 20 asociētie partneri (pašvaldības, nevalstiskās un tūrisma organizācijas), lai strādātu pie jauna tūrisma produkta – maršruta izstrādes, attīstītu attālo teritoriju kvalitatīvu tūrisma piedāvājumu un veicinātu uzņēmējdarbību reģionā. Projekta vadošais partneris bija Vidzemes plānošanas reģions.

Pēc projekta noslēguma, projekta līdzšinējiem partneriem Latvijā piepulcējās vairāki blakus esošie novadi, un ar pašfinansējuma palīdzību pašvaldības turpina darbu pie maršruta attīstības. Latvijas tūrisma objekti un atpūtas iespējas tiek popularizētas gan sociālos medijos vietējiem tūristiem, gan arī tiek veidoti piedāvājumi kaimiņvalstu ceļotmīļiem, tāpat tiek organizētas tūroperatoru vizītes un plānota dalība arī vairākās tūrisma izstādēs ārpus Latvijas.

1_dec_straupes_tirdzins

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri