Valmieras Ziņas

LVC: Par spīti apgrūtinošajiem braukšanas apstākļiem vidējais ātrums uz atsevišķiem autoceļiem šodien virs atļautā

Lasīšanas laiks: 2 min

Par spīti apgrūtinošajiem braukšanas apstākļiem vidējais ātrums uz atsevišķiem valsts galvenajiem autoceļiem pirmdien, 7.novembrī, bija virs atļautā, aģentūrai BNS pavēstīja AS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC).

“Neskatoties uz to, ka svētdien gandrīz visā Latvijā intensīvi sniga un putināja, bet šorīt braukšanas apstākļi gandrīz uz visiem valsts galvenajiem autoceļiem bija apgrūtināti, atbilstoši LVC laika un satiksmes datu staciju rādījumiem vidējais ātrums uz atsevišķiem valsts galvenajiem autoceļiem bija lielāks par atļautajiem 90 kilometriem stundā (km/h),” informēja LVC.

Vidējais ātrums valsts autoceļu tīklā šorīt plkst.8 bija 87,9 km/h, bet pa dienu – plkst.14 – 91,6 km/h.

Tostarp plkst.8 vidējais braukšanas ātrums uz Vidzemes šosejas bija 91,4 km/h, uz Daugavpils šosejas – 95,6 km/h, uz Jelgavas šosejas – 99,4 km/h, uz Liepājas šosejas – 95,3 km/h, uz šosejas Rēzekne-Daugavpils – 93,4 km/h, bet uz šosejas Tīnūži-Koknese – 86,9 km/h.

Savukārt plkst.14 vidējais ātrums uz Vidzemes šosejas bija 92,2 km/h, uz Daugavpils šosejas – 94,2 km/h, uz Bauskas šosejas – 95,8 km/h, uz Liepājas šosejas – 93,6 km/h, uz šosejas Rēzekne-Daugavpils – 95,5 km/h, bet uz šosejas Tīnūži-Koknese – 103,3 km/h.

No svētdienas rīta, kad visā valsts teritorijā bija novērojama intensīva snigšana un vietām pat putenis, līdz pirmdienas plkst.6.30 uzturēšanas darbi uz valsts galvenajiem autoceļiem veikti vidēji trīs līdz četras reizes. Lielākais darbu apmērs bija Vidzemē un Pierīgā.

SIA „Firma Madara’89” viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā, piedāvā darbu konditoram (-ei) maiznīcā “top!” Valmierā,Rīgas ielā 64. Galvenie darba pienākumi: Konditorejas izstrādājumu ražošana, ievērojot receptūras un tehnoloģiskās instrukcijas; Gatavās produkcijas kontrole un pēcapstrāde. Prasības kandidātiem: Obligāta darba pieredze konditorejā nav nepieciešama; Godīgums un atbildības sajūta; Pozitīva attieksme pret darbu. Piedāvājam: Veselības apdrošināšana; Papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; Svētku dāvanas; Atmaksātus papildatvaļinājumus; Profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; Interesantu darbu stabilā uzņēmumā, mūsdienīgu darba vidi; Darbs maiņās no plkst. 4.00 līdz 15.00; Darba alga no EUR 900 (bruto); Piedāvājam apmācības uz vietas maiznīcā. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - konditors VALMIERĀ,Rīgas ielā vai zvani, sūti ziņu WhatsApp +371 29 174 701. Profesija: KONDITORS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Maiņu darbs Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-07-01 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv vai zvanīt uz WhatsApp mob.t. +37129174701

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "KOCĒNU KOMUNĀLĀ SAIMNIECĪBA" aicina SANTEHNIĶI Pienākumi: Veikt komercuzskaites mēraparātu, ūdens patēriņa skaitītāju un siltumenerģijas skaitītāju mezglu montāžas darbus; Veikt ūdenssaimniecības un siltumapgādes inženierkomunikāciju un iekārtu montāžas, ekspluatācijas, remonta un pilnveidošanas darbus, izmantojot atbilstošas iekārtas, instrumentus un tehnoloģiskos paņēmienus; Iesaistīties ūdenssaimniecības/siltumapgādes avāriju novēršanas darbos. Prasības: Prasme patstāvīgi organizēt sava darba pienākumu izpildi, noteikt prioritātes, plānot savu darbu; Prasme pielietot mūsdienu tehnoloģijas darba procesā; Teicamas saskarsmes spējas, spēja strādāt gan patstāvīgi, gan komandā; Augsta atbildības sajūta, mērķtiecīgums, iniciatīva. B kategorijas autovadītāja apliecība. Uzņēmums piedāvā: Darbu stabilā uzņēmumā; Veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika; Darba līgumu uz nenoteiktu laiku; Darba pienākumu pildīšanai darba automašīnu; Darba vieta – Kocēnu un Burtnieku apvienības teritorija Valmieras novadā. CV sūtīt uz e-pastu birojs@siakks.lv ar norādi santehniķis. Profesija: SANTEHNIĶIS Darba vietas adrese: LATVIJA, Alejas iela 8, Kocēni, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba laika veids: Normālais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Pakalpojumi Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-07-05 Kontaktpersona: Māris Heinols Izglītības līmenis: Profesionālā pamatizglītība

Mūsu partneri