Valmieras Ziņas

9.Avotu kausu golfā iegūst Uģis Audriņš un Linda Lapa

Lasīšanas laiks: < 1 min

Aizvadītajā nedēļas nogalē golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras notika 9.Avotu kauss golfā, kur par uzvarētājiem kļuva valmierieši – Uģis Audriņš un Linda Lapa, informē biedrības “Golfs un tenisa klubs AVOTI” pārstāvis Kristaps Matisons.

Sestdien, 1.oktobrī golfa laukumā “Avoti” devīto gadu pēc kārtas tika izspēlets Avotu kauss golfā, kur uzvarētāji tika noskaidroti kungu un dāmu ieskaitē pēc Stableford formāta. Lai gan ārā iestājies rudens, aktīvākajiem golferiem tas nebija šķērslis, lai baudītu golfa spēli, uz turnīru pulcējot 15 dalībniekus, kas uzvarētājus noskaidroja 18 bedrīšu izspēlē.

Kungiem Avotu kausu izcīnīja Uģis Audriņš (43 punkti), otrajā vietā ierindojās Dzintars Šnepsts (38 punkti), bet trešo vietu ar 36 punktiem ieguva Ģirts Ciguzis. Dāmām Avotu kausu otro gadu pēc kārtas ieguva Linda Lapa. Otro vietu izcīnīja Diāna Stupele, bet trešajā vietā – Daiga Matisone.

Pasākumu atbalstīja Latvijas Mobilais Telefons, DUS Valdeko, SCO CENTRS, būvmateriālu lielveikals BŪVE, atpūtas komplekss Avoti un Suvenīru darbnīca.

“Avotu” golfa laukums atrodas Valmiermuižā, Burtnieku novadā vien trīs kilometru attālumā no Valmieras centra. Laukums nodrošina kā sacensību organizēšanas, tā treniņu iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri