Valmieras Ziņas

Ceturtdienas vakarā Valmierā, pie veikala “Rimi”, nosēžas helikopters (papildināts) (16)

Lasīšanas laiks: 2 min

Papildināts ar informāciju no policijas un viesnīcas “Unce” vadītājas Anitas Bedrītes

Ceturtdienas, 25.augusta vakarā, aculiecinieks portālam “Valmieras Ziņas” pavēstīja, ka Valmierā, pie tirdzniecības centra “Rimi”, nolaidies helikopters, no kura izkāpusi kāda persona.

Aculiecinieks portālā “Facebook” ievietojis arī helikoptera foto.

Kā liecina pārējo aculiecinieku komentāri portālā “Facebook”, pēc mirkļa “Rimi” stāvlaukumā ieradušies arī policijas darbinieki.

Tāpat komentāros minēts, ka helikopters bijis nolaidies arī pie Bedrītes mācību centra.

Kā portālam “Valmieras Ziņas” pastāstīja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas galvenā speciāliste Zane Vaskāne, policija zvanu par helikopteru saņēmusi plkst.21.54. Policija noskaidro notikuma apstākļus un visus materiālus nodos Civilās aviācijas aģentūrai, taču helikoptera vadītājam bija dota atļauja lidojumam, tikai viņš, iespējams, sajaucis adreses, pēc koordinātēm nosēdies citā vietā.

“Ceturtdienas vakarā viesnīcā “Unce” ieradās četri tūristi no Igaunijas,” stāsta viesnīcas vadītāja Anita Bedrīte. “Sākumā tika pieteikts, ka būs trīs cilvēki, taču, kad viņi ieradās, viens no viesiem pavaicāja, vai mums ir brīva vēl viena istabiņa. Pēc brīža viesis izgāja ārā, bet, kad atgriezās, teicis, ka viņa brālis no Tallinas ieradīsies ar helikopteru, un viņiem ir visas nepieciešamās atļaujas. Vīrietis vēl vaicāja, vai pie mūsu viesnīcas drīkst nolaisties helikopters. Sākumā piedāvāju viņiem Amatnieku parka estrādi, kas atrodas netālu, jo tur varētu būt ērtāk, taču viņi deva priekšroku viesnīcas pagalmam, jo šeit esot pietiekami daudz vietas.”

Ar helikopteru atlidojusī persona viesnīcas vadītājai pastāstījusi, ka šādi pārvietojas bieži. “Laiks ir nauda,” piebildis viesis no Igaunijas.

“Ir saprotams, ka cilvēki bija pārsteigti par notiekošo. Helikopters nolaidās pie veikala “Rimi”, lai paņemtu vēl vienu personu, kurš parādīja ceļu uz viesnīcu. Pie mums ieradās arī vairākas policijas ekipāžas, lai noskaidrotu, vai viesiem ir nepieciešamās atļaujas. Kā izrādījās, viss bija saskaņots. Prieks par to, ka operatīvie dienesti tik ātri noreaģēja uz notiekošo. Tas nozīmē, ka valmierieši var justies droši.”

Kā teic A.Bedrīte, uz viesnīcu cilvēki ir braukuši ar dažādiem transportlīdzekļiem, taču šāds gadījums, kad viesis ierodas ar helikopteru, noticis pirmo reizi. “Tagad, kad esam pārliecinājušies, ka pie viesnīcas iespējams novietot šādu lidaparātu, iespējams, nākotnē tādus skatus redzēsim biežāk.”

 

    antra - 25.08.2016

    Kāpēc tad tur nolaidās-kāds zin?

      ib - 26.08.2016

      Vai tad uz Rimi tikai ar mašīnām jābrauc:D

    savejais - 25.08.2016

    vins lidoja pāri Rujienai no igaunijas puses uz VALMIERU

    Gan jau benis beidzas, dzeks aizskreja ar kanniņu lidz statikam

    Māris - 26.08.2016

    Pēc Aliņa ieskrēja, ko jūs saprotat :D

      Toms - 26.08.2016

      21:50 logiski alins :D

    Zanda - 26.08.2016

    Atlidoja pārnakšņot pie Bedrītes.

    Indra - 26.08.2016

    Isteniba sabijamies ,ka te tik citigi virs jumta gar kokiem, gar logiem vizinajas helikopters . Berns prasija , mammu , vai šaus?

      Wee - 26.08.2016

      Starpcitu stacijas ielā tieši brīdī kad no sava loga redzējām lidojam helikopteru atskanēja divi sprādzieni un tas nebija salūts, varbūt vienkārši kāds petardes uzlaida gaisā a varbūt džeki no helīša gribēja pajautroties. Vesels bērnu bars sāka skriet uz stacijas pusi, mašīnas pēkšņi griezās riņķī.

    janis - 26.08.2016

    nez kāds pārkāpums tas skaitās?

      ess - 26.08.2016

      pilota license “atā”

    Anna - 26.08.2016

    Izskatās, ka te jeb kurš var nolaisties. Nekādas drošības sajūtas.

    Jancis - 26.08.2016

    a ko policija dara ka nevar uzspridzināt visus helikopterus, kas tuvojas pilsētai? pilnīga bezdarbība!!!!

      gatavibas nav - 26.08.2016

      Kur tad NBS ? Guļ? un ja nu tas būtu kādas armijas helihopters

    xsanco - 26.08.2016

    sakot kad nauda cilveku nepadarot laimigu :D

    gribu braucu ar mašīnu, gribu ar helikopteri:D

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri