Valmieras Ziņas

Foto: Vidzemes Vasaras Līgas Basketbolā trešais posms

Lasīšanas laiks: 2 min

Šonedēļ notika Vidzemes Vasaras līgas (VVL) basketbolā turnīra trešais posms, kurā pie uzvarām tika komandas “Agreko”, “Byko” un “Energoceltnieks”, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VVL galvenais tiesnesis Sandis Bukšs.

 Otrdien, 8.jūlijā tik aizvadīta viena spēle starp turnīra pastarīšiem komandu “Mazie” un “Agreko” vienību. Jau no paša sākuma Agreko komanda parādīja savu pārspēku ātrumā un cīņās par atlēkušajām bumbām, kas atspoguļojās uz rezultātu tablo. Lai gan epizodiski jaunie sporta skolas audzēkņi parādīja raksturu un spēja pietuvoties uz rezultātu tablo, tomēr ar to bija par maz un spēles beigās rezultāts 66 pret 40 vēstīja par labu “Agreko” komandai, kurai šī bija tikai pirmā uzvara turnīrā.

Ceturtdien, 10.jūlijā pirmajā spēlē laukumā tikās “Byko” un “Mazie”, kuriem tā bija otrā spēle triju dienu laikā. Pēc S. Bukša teiktā, spēles sākumā abas komandas realizēja savus metienus vienlīdz precīzi un pēc puslaika “Byko” komandai bija minimāls pārsvars pār gados jaunajiem basketbolistiem. Spēles otrajā daļā jaunie spēlētāji nespēja turēt līdzi “Byko” vīriem un rezultātā zaudējums ar 58 pret 35.

Otrajā spēlē savā starpā tikās “Energoceltnieks” un “Klondaika” komandas. Šī spēle noteikti bija spraigākā un emocijām bagātākā visā trešajā kārtā. Jau no spēles sākuma “Klondaika” basketbolisti parādīja pretiniekiem, ka spēle nebūs viegla, gūstot vairākus tālmetienus pēc kārtas. Spēles gaitā Energoceltniekam izdevās iegūt nelielu iniciatīvu, ko veiksmīgi izdevās nosargāt līdz pat spēles beigām. Spēles izskaņā rezultāts uz tablo 54 pret 40 par labu “Energoceltnieks” komandai.

Pēc aizvadītām trīs kārtām turnīrā ir trīs komandas, kas turpina cīnīties bez zaudējumiem – “Byko”, “Energoceltnieks” un “Kocēni”. Pēdējie divi tiksies savā starpā nākamajā spēlē, kas risināsies 17.jūlijā plkst.18.30. Otrā dienas spēle būs “Agreko” pret “Byko”. Sīkāka informācija par rezultātiem un turnīra gaitu BK “ViA” mājas lapā.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri