Valmieras Ziņas

Ar “Collegium Musicum Riga” un Elīnas Šimkus koncertu Valmierā noslēdzies XXV Starptautiskais Ziemas mūzikas festivāls (1)

Lasīšanas laiks: < 1 min

31.janvārī Valmieras Sv. Sīmaņa baznīcā notika XXV Starptautiskā Ziemas mūzikas festivāla noslēguma koncerts, kurā piedalījās baroka orķestris “Collegium Musicum Riga” (mākslinieciskais vadītājs Māris Kupčs), soliste Elīna Šimkus, kā arī Agnese Kanniņa-Liepiņa (baroka vijole) un Kristīne Kupča (baroka oboja).

Koncertprogrammā skanēja Georga Frīdriha Hendeļa, Antonio Vivaldi, Džona Daulenda, Antonio Sartorio, Johana Valentīna Mēdera, Henrija Pērsela un Tomasa Kempiona skaņdarbi.

Piedāvājam ieskatu koncerta norisē.

    Danuta Locmele - 01.02.2016

    Prieks

„Valmiermuižas alus” ir maza muižas darītava, kurā nesteidzīgi brūvē dzīvo alu. Esam apņēmušies kopt alus baudīšanas kultūru Latvijā, piedāvājot arvien bagātākas alus garšas, lai svētku galdā miestiņš atkal stāvētu goda vietā. Katrai lietai sava vieta! Tāpēc, lai Valmiermuižas alus darītavas izbraukumu tirdzniecības saimniecību uzturētu kārtībā un līdz ar siltajiem pavasara saules stariem brauktu uz tuvu un tālu pilsētu svētkiem, aicinām saimē IZBRAUKUMU SAIMNIECĪBAS PĀRZINI (mantzini) darbam vasaras sezonā Valmiermuižas alus izbraukumu saimniecības noliktavā, Alejas ielā 12/1, Valmiermuižā. Mēs piedāvājam: atalgojumu 5,50 EUR stundā (bruto), ērtu darba laiku - darba dienās plkst.8.00-17.00, darbinieku papildu labumus, darbu draudzīgā un latviskā saimē. Tavas ikdienas atbildības būs: turēt rūpi par izbraukumu inventāra tehnisko stāvokli, apkopi un uzskaiti, komplektēt pasūtījumus izbraukumu pasākumiem, uzturēt tīrību un kārtību noliktavā. No Tevis sagaidām: vēlmi uzlabot, attīstīt un ieviest jauninājumus, dzīvesprieku un kārtības mīlestību, pozitīvu attieksmi pret dzīvi,krampi velt alus mucu un celt alus kasti. Sūti savu CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Izbraukumu saimniecības pārzinis” uz darbs@valmiermuiza.lv līdz š.g. 30. maijam! Vairāk par mums #valmiermuiža Facebook, Instagram un valmiermuiza.lv. SIA „Valmiermuižas alus”, reģ. Nr. 400037524585. Profesija: MANTZINIS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Alejas iela 12/1, Valmiermuiža, Valmieras pag., Valmieras nov. Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-05-30 Darba sākšanas datums: 2024-05-30 Kontaktpersona: Baiba Putniņa

Mūsu partneri