Valmieras Ziņas

“Valmiera/ORDO” sporto un spēlē kopā ar viesturiešiem

Lasīšanas laiks: < 1 min

Ceturtdien, 10.decembrī, projekta “Spēlē kopā ar Valmiera/ORDO” ietvaros spēlētāji Raimonds Gabrāns un Ervīns Jonāts apmeklēja Valmieras Viestura vidusskolu, kur vadīja sporta nodarbību piektās klases skolēniem, portālu “Valmieras Ziņas” informēja “Valmiera/ORDO” sabiedrisko attiecību speciāliste Lelde Bukovska.

“Valmiera/ORDO” spēlētāji Valmieras Viestura vidusskolā tika uzņemti ar ovācijām. Skolēni ļoti priecājās sastapt basketbolistus, kuri iepriekšējā vakarā tika redzēti laukumā. Sporta nodarbības sākumā tika aizvadīta kopīga iesildīšanās un trenēta roku veiklība basketbola bumbas savaldīšanā. Spēlējot šķietami visiem zināmas un parastas spēles, izrādījās, ka, pieliekot basketbola elementus, tās vairs nav tik vienkāršas un ir nepieciešama spēlētāju palīdzība. Ar Ervīna Jonāta asistēšanu un padomiem, piektās klases meitenes ātrāk nekā puiši izpildīja soda metienu uzdevumu. Ņemot vērā iepriekšējo pieredzi skolās, nodarbības izskaņā tika atlicināts laiks arī basketbola spēlei, ko skolēni acīmredzami bija gaidījuši ar nepacietību.

Projekta “Spēlē kopā ar Valmiera/ORDO” mērķis ir popularizēt aktīvu, veselīgu dzīvesveidu, “Valmiera/ORDO” LBL1/BBL komandas basketbolistiem piedaloties sporta stundās un rādot pozitīvo piemēru par sportisku dzīvesveidu. Šogad basketbolisti viesosies pamatskolu klasēs, vadīs sporta stundas, piedalīsies diskusijās par veselīgu dzīvesveidu, kā arī atbildēs uz bērnus interesējošiem jautājumiem par basketbolistu ikdienu. Projekts ilgs visu sezonu un tā ietvaros tiks apciemotas 10 skolas.

Mūsu partneri