Valmieras Ziņas

Harijs Rokpelnis: Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas nodaļa pašvaldībā ir uz pārmaiņu sliekšņa

Lasīšanas laiks: < 1 min

Jau vairākas nedēļas Mazsalacas novada pašvaldībā norit intensīvas diskusijas un plānošana par pēc iespējas efektīvāku Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas nodaļas darba organizēšanu, portālu “Valmieras Ziņas” informēja pašvaldības priekšsēdētājs Harijs Rokpelnis.

Pēc viņa teiktā, nodaļa ir uz restrukturizācijas sliekšņa, jo patlaban esošais darba organizācijas modelis esot gana sadrumstalots, vairāki darbinieki strādā nepilnas slodzes un darbinieku atbildība ir neskaidri nodalīta. H.Rokpelnis pieļauj, ka sagaidāmais risinājums varētu būt atsevišķu amatu apvienošana nodaļā.

Ja diskusijas turpināšoties veiksmīgi līdz pat nedēļas beigām, lēmums par izmaiņām pašvaldības nodaļā un darbinieku sarakstos varētu tikt pieņemts jau šajā piektdienā, 6.maijā, domes ārkārtas sēdē, pieļāva H.Rokpelnis. Jau ziņojām, ka sēdē paredzēts lemt arī par Mazsalacas bērnudārza vadītāju.

Pēc domes priekšsēdētāja teiktā, līdz ar amatu un pienākumu sadali Nekustamā īpāsuma apsaimniekošanas nodaļā, būšot iespējams atrisināt arī nodaļas vadītāja jautājumu. Kā ziņots, pašvaldība aicināja interesentus pieteikties darbā nodaļas vadītāja vakancei, taču, pirms kādu apstiprināt šajā amatā, nepieciešams sakārtot pašas nodaļas organizāciju, uzsvēra H.Rokpelnis.

Viņš arī atzīmēja, ka patlaban nodaļas darbs rit netraucēti, kā ierasts, un nodaļas vadītāja pienākumu veikšanai tiek izmantoti pašvaldības iekšējie resursi.

 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri