Valmieras Ziņas

Vidzemes Augstskolā norisināsies Atvērto durvju dienu pikniks

Noslēdzoties vienam studiju gadam, ir jāsāk domāt par nākamo, tieši tāpēc 2. jūnijā no 12.00 līdz 17.00 Vidzemes Augstskola (ViA) aicina uz Atvērto durvju dienu – pikniku ar ViA pasniedzējiem un studentiem.

Pikniks ar pasniedzējiem ir pasākums, kas norit neformālā gaisotnē, aicinot skolēnus un viņu vecākus uzzināt visu par studiju iespējām Vidzemes Augstskolā un dzīvi Valmierā. Pasākuma laikā būs iespēja tikties ar ViA studiju virzienu pārstāvjiem un studentiem, kas atbildēs uz jautājumiem un dalīsies savā pieredzē.

“Kad nācu uz Atvērto durvju dienu, es biju par 80% pārliecināts par to, ka studēšu Vidzemes Augstskolā. Pasākuma laikā es varēju uzdot dažādus jautājumus un dzirdēt atbildes no studentiem, kas jau studē ViA, izkliedējot manas šaubas. Noteikti iesaku pasākumu apmeklēt arī tiem, kas vēl nav izdomājuši to, kur studēs, jo tā ir neformāla gaisotne un lieliska iespēja redzēt tos, kas varētu būt gan pasniedzēji, gan domu biedri nākotnē,” 

atklāj Egīls Kārkliņš studiju programmas “Tūristu gids – ceļojumu un pasākumu organizators” 1.kursa students.

Pasākums norisināsies ViA Cēsu ielā 4, “Zaļajā pusdienošanas vietā pie Gaujas”.

Ja ir radusies interese par pasākumu, tad lūgums informēt par savu dalību, rakstot uz e-pastu: elina.sokolova@va.lv un sekot jaunumiem Facebook pasākumā.

ViA ir labi pazīstama ar savu starptautisko profilu, augsti kvalificētu akadēmisko personālu un līdzsvaru starp teoriju un praksi. Tā ir neatkarīga augstākās izglītības un pētniecības iestāde. ViA galvenās kompetences jomas ir – Biznesa vadība, Komunikācija, mediji un pārvaldība, Informācijas tehnoloģijas, Tūrisms un atpūta, Būvniecība, Mehatronika.

Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.

AS „Valmieras piens” aicina pievienoties komandai CEHA STRĀDNIEKUS/(-CES) ražošanas cehā.  GALVENIE DARBA PIENĀKUMI: • Ražot piena produktus atbilstoši tehnoloģiskām instrukcijām; • Pārbaudīt iepakojamā materiāla, piena produktu un ražošanas iekārtu stāvokli; • Veikt pasūtījuma komplektēšanu, sagatavošanu, iekraušanu; • Veikt darba telpu, iekārtu un inventāra mazgāšanu un dezinfekciju. PRASĪBAS KANDIDĀTAM: • Vidējā vai vidējā profesionālā izglītību (vēlams pārtikas rūpniecībā); • Darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams); • Iespēja strādāt fizisku darbu un summēto darba laiku; • Augsta atbildības sajūta. DARBA LAIKA VEIDS UN REŽĪMS: summētais darba laiks pēc grafika maiņās. Jāstrādā 4-5 darba dienas nedēļā, arī sestdienās un svētdienās, ja sanāk pēc grafika. Iespējamie maiņu darba laiki 6:30-18:00, 8:00-20:00, 10:00-22:oo un maiņas mainīsies pēc grafika, visu laiku nebūs darbs tikai vienā maiņā. MĒS PIEDĀVĀJAM: • Iespēju strādāt un pilnveidoties lielā un starptautiskā uzņēmumā; • Dinamisku darba vidi; • Apmācību, uzsākot darbu; • Atalgojumu sākot no 611 EUR pirms nodokļu nomaksas; • Bezmaksas uzņēmuma produkciju un citus labumus. Ja vēlies kandidēt uz šo amatu, CV ar norādi "Ceha strādnieks" sūti uz e-pasta adresi sannija.novika@foodunion.com Tālrunis informācijai: 27883303. Sazināsimies tikai ar tiem, kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām. Profesija: CEHA STRĀDNIEKS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 93, Valmiera Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 3 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2020-03-19 Kontaktpersona: CV ar norādi “Ceha strādnieks” sūtīt uz sannija.novika@foodunion.lv, t. 27883303. Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri