Valmieras Ziņas

Valmieras Restorānu nedēļa

oktobris, 2019

14 - 15OKTOKT-2019

Valmieras Restorānu nedēļa

00:00 - 00:00 (15)  Visit Valmiera

No 12. līdz 19. oktobrim Valmieras restorānos gardēži būs īpaši gaidīti, lai nobaudītu rudenim raksturīgas garšas neparastā izpildījumā! #ValmierasRestorānunedēļa

Restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas trīs kārtu maltītes 20 EUR vērtībā. Rudens garšas aicina izbaudīt pieci restorāni:

Restorāns “Rātes Vārti”
Restorāns Vecpuisis
Hotel Wolmar restorāns “Agnese”
Valmiermuižas alus virtuve
Dikļu pils restorāns

Plūškoka brulē krēms, ābolu-biešu kārtojums, egļu sveķu saldējums, zīļu kafijas želeja, brūkleņu majonēze, seleriju-cidoniju biezenis, cigoriņu piena putas, iesala šokolādes kūka, dūmota pīles krūtiņa, griķu popkorns un vēl dažādi gardumi.

Rudens ir īpašs laiks, kas iebiezina vasaras košumu silti dzeltenos ķirbjos, bekās, kuru cepures kā saldskābmaizes doniņas, un kadiķogu padebešos. Tas aicina gan sasmelties saulainu gaismu, gan ieziemoties, kājas atpūtinot siltās zeķēs un burkās iekūpinot vasaras vitamīnus. Rudens košumu un garšas aicinām izbaudīt arī Valmieras Restorānu nedēļas laikā, no 12. līdz 19.oktobrim.

Lai nobaudītu īpašos piedāvājumus restorānos, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju.

Ēdienkartes gardēžiem pieejamas www.visit.valmiera.lv, kā arī restorānu mājaslapās un sociālajos medijos.

Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.

"Valmieras ziņas" jautā

Kā Covid-19 ietekmējis jūsu darbu?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

AS „Valmieras piens” aicina pievienoties komandai PIENA PRODUKTU PĀRSTRĀDĀTĀJU  GALVENIE DARBA PIENĀKUMI: • Ražot piena produktus atbilstoši tehnoloģiskām instrukcijām; • Pārbaudīt iepakojamā materiāla, piena produktu un ražošanas iekārtu stāvokli; • Veikt pasūtījuma komplektēšanu, sagatavošanu, iekraušanu; • Veikt darba telpu, iekārtu un inventāra mazgāšanu un dezinfekciju. PRASĪBAS KANDIDĀTAM: • Vidējā vai vidējā profesionālā izglītību (vēlams pārtikas rūpniecībā); • Darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams); • Iespēja strādāt fizisku darbu un summēto darba laiku; • Augsta atbildības sajūta. DARBA LAIKA VEIDS UN REŽĪMS: summētais darba laiks pēc grafika. Jāstrādā 4-5 darba dienas nedēļā, arī sestdienās un svētdienās, ja sanāk pēc grafika. Darba laiks 8:oo – 17:oo, atsevišķos gadījumos pēc nepieciešamības pagarināts darba laiks līdz 20:00. MĒS PIEDĀVĀJAM: • Iespēju strādāt un pilnveidoties lielā un starptautiskā uzņēmumā; • Dinamisku darba vidi; • Apmācību, uzsākot darbu; • Atalgojumu sākot no 611 EUR pirms nodokļu nomaksas; • Bezmaksas uzņēmuma produkciju un citus labumus. Ja vēlies kandidēt uz šo amatu, CV ar norādi "Piena produktu pārstrādātājs" sūti uz e-pasta adresi sannija.novika@foodunion.lv Vairāk informācijas pa tālr. 27883303. Sazināsimies tikai ar tiem, kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām. Profesija: PIENA PRODUKTU PĀRSTRĀDĀTĀJS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 93, Valmiera Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2020-06-30 Kontaktpersona: CV ar amata norādi sūtīt uz sannija.novika@foodunion.com, t. 27883303. Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri