Valmieras Ziņas

Ceļotāju stāstu vakarā – piedzīvojumi Kiprā

29.janvārī pulksten 18:30 Valmieras Tūrisma informācijas centra Ceļotāju stāstu vakarā aicinām uzzināt entuziastiskās ceļotājas un ceļojumu grupu vadītājas Agneses Kalniņas stāstus par 545 km garo pārgājienu Kiprā. Pārgājienu sērijā “No viena gala līdz otram” būs stāsti par izturību, pacietību, emocijām, sevis izzināšanu, pasaules atklāšanu, veicot neticami garus pārgājienus, kas aizrāvuši ne vienu vien klausītāju.

Kipra ir Eiropas trešā lielākā sala, un tas bija arī Agneses trešais pārgājiens, ar kājām šķērsojot kādu valsti. Piedzīvojumu spara iedvesmota, viņa devās ceļā 2019.gada februārī, lai 22 dienās noietu 545 km garo pārgājiena maršrutu, kas šķērso visu valsti – no Larnakas lidostas līdz Greko ragam, tālāk cauri salas vidienē esošajam Trodosa (Troodos) kalnu masīvam līdz Akamas ragam un gar Vidusjūras piekrasti līdz Pafosas lidostai.

Krasi laikapstākļu kontrasti, spēcīgām lietusgāzēm mijoties ar sauli, sagādāja ne mazums papildu rūpju, bet arī ļāva piedzīvot elpu aizraujošus dabas skatus. Izbīlis, kad pēkšņi agrā rīta stundā dzirdami šāvieni telts tuvumā, sirreālās izjūtas, pārnakšņojot klosterī, skaidrošanās ar kareivjiem, kā arī vēl daudz citu piedzīvojumu stāstu, kurus uzzināsiet Ceļotāju stāstu vakarā.

Dalība stāstu vakarā ir bez maksas. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām interesentus pieteikties savlaicīgi, rakstot e-pastu uz tic@valmiera.lv, ierodoties Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) vai zvanot pa tālruni 26332213.

Nākamais stāstu vakars notiks 2020.gada 26. februārī. Par to plašāku informāciju atradīsiet www.visit.valmiera.lv.

Komentējot Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.

AS „Valmieras piens” aicina pievienoties komandai CEHA STRĀDNIEKUS/(-CES) ražošanas cehā.  GALVENIE DARBA PIENĀKUMI: • Ražot piena produktus atbilstoši tehnoloģiskām instrukcijām; • Pārbaudīt iepakojamā materiāla, piena produktu un ražošanas iekārtu stāvokli; • Veikt pasūtījuma komplektēšanu, sagatavošanu, iekraušanu; • Veikt darba telpu, iekārtu un inventāra mazgāšanu un dezinfekciju. PRASĪBAS KANDIDĀTAM: • Vidējā vai vidējā profesionālā izglītību (vēlams pārtikas rūpniecībā); • Darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams); • Iespēja strādāt fizisku darbu un summēto darba laiku; • Augsta atbildības sajūta. DARBA LAIKA VEIDS UN REŽĪMS: summētais darba laiks pēc grafika maiņās. Jāstrādā 4-5 darba dienas nedēļā, arī sestdienās un svētdienās, ja sanāk pēc grafika. Iespējamie maiņu darba laiki 6:30-18:00, 8:00-20:00, 10:00-22:oo un maiņas mainīsies pēc grafika, visu laiku nebūs darbs tikai vienā maiņā. MĒS PIEDĀVĀJAM: • Iespēju strādāt un pilnveidoties lielā un starptautiskā uzņēmumā; • Dinamisku darba vidi; • Apmācību, uzsākot darbu; • Atalgojumu sākot no 611 EUR pirms nodokļu nomaksas; • Bezmaksas uzņēmuma produkciju un citus labumus. Ja vēlies kandidēt uz šo amatu, CV ar norādi "Ceha strādnieks" sūti uz e-pasta adresi sannija.novika@foodunion.com Tālrunis informācijai: 27883303. Sazināsimies tikai ar tiem, kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām. Profesija: CEHA STRĀDNIEKS Algas izmaksas veids: Laika darba alga Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 93, Valmiera Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 3 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2020-03-19 Kontaktpersona: CV ar norādi “Ceha strādnieks” sūtīt uz sannija.novika@foodunion.lv, t. 27883303. Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri