Valmieras Ziņas

Beverīnas novada pašvaldībā notiks “radi!2014” radošā darbnīca

Lasīšanas laiks: < 1 min

No 12. līdz 18.maijam visā Latvijā notiks ikgadējā Radošās darbības nedēļa “radi!2014”. Viena no pasākuma radošajām darbnīcām 16.maijā plkst.14 paredzēta Beverīnas novada pašvaldībā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Kultūras ministrijas sabiedrisko attiecību speciāliste Baiba Kauliņa.

Pēc viņas teiktā, Beverīnas novada pašvaldībā notiks radošā darbnīca “Dizaina domāšana pašvaldību un vietējo kopienu attīstībā”, kurā dalībnieki tiks iepazīstināti ar dizaina domāšanas principiem, to pielietošanas vēsturi un labo praksi. Tiks analizēts Beverīnas novada attīstības plāns, pašvaldības vides labiekārtošanas un kopienas veidošanas process.

“radi!2014” notiek au trešo gadu, un to rīko Kultūras ministrija un Britu padome Latvijā, kas šogad pasākumu ciklu veido kopā ar stratēģiskajiem partneriem – Izglītības un zinātnes ministriju, Valsts kanceleju, “UNESCO” Latvijas Nacionālo komisiju, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, platformu “FOLD”, nodibinājumu “Rīga 2014” un citiem sadarbības partneriem.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri