Valmieras Ziņas

28.martā VOC norisināsies senioru basketbola turnīrs

Lasīšanas laiks: < 1 min

Sestdien, 28.martā, Vidzemes Olimpiskajā centrā norisināsies Latvijas pašvaldību veterānu 52. sporta spēļu basketbola turnīrs. Sacensības norisināsies gan kungu, gan dāmu konkurencē no plkst. 10.

Vīriešu konkurencē basketbola turnīrā piedalīsies astoņas komandas. Valmieras seniori A apakšgrupā sacentīsies ar Jelgavas, Tukuma un Aizkraukles basketbolistiem. Savukārt B apakšgrupā spēlēs Rīgas, Talsu, Jūrmalas un Bauskas veterāni. Abu apakšgrupu otro vietu ieguvēji cīnīsies par bronzas medaļām, bet apakšgrupu uzvarētāji finālā noskaidros seniora turnīra uzvarētājus.

 

“A” apakšgrupa

 

“B” apakšgrupa

1,

TUKUMS

1.

RĪGA

2.

JELGAVA

2.

TALSI

3.

AIZKRAUKLE

3.

JŪRMALA

4.

VALMIERA

4.

BAUSKA

Paralēli vīriešu turnīram Vidzemes Olimpiskā centra blakus zālē norisināsies sieviešu basketbola turnīrs. Starp dāmām Valmieras komanda nav pieteikta, bet Vidzemi šoreiz pārstāvēs Cēsu basketbolistes, kuras A apakšgrupā sacentīsies ar Jūrmalas, Dobeles un Kuldīgas komandām. B apakšgrupā spēlēs Rīga, Tukums, Jēkabpils un Līvāni. Uzvarētāju noteikšanai sistēma būs tādi pat, kā kungiem. Apakšgrupu otrās vietas cīnīsies par trešo vietu, bet grupu uzvarētājas spēlēs finālā.

 

“A” apakšgrupa 

 

“B” apakšgrupa

1.

CĒSIS

1.

RĪGA

2.

JŪRMALA

2.

TUKUMS

3.

DOBELE

3.

JĒKABPILS

4.

KULDĪGA

4.

LĪVĀNI

Sacensības Vidzemes Olimpiskā centra universālajā zālē 28.martā sāksies 10:00, bet fināls gan kungiem, gan dāmām norisināsies 16:30. 

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri