Valmieras Ziņas

Šodien “BK Valmiera” uzņems LBL vicelīderus “Liepāja/Triobet”

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien, 24.janvārī, plkst. 18:30 “Aldaris” Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēli savā laukumā aizvadīs “BK Valmiera”, kas uzņems turnīra tabulā otro vietu ieņemošo “Liepāja/Triobet”, informē “BK Valmiera”.

“BK Valmiera” basketbolistu bilance LBL turnīrā šobrīd ir sešas uzvaras un divpadsmit zaudējumi, kas liek ieņemt vien astoto vietu turnīra tabulā. Tomēr cerības kvalificēties izslēgšanas spēlēm nav zaudētas. Septītajā vietā esošā BK “Jelgava” izcīnījusi tikai par vienu uzvaru vairāk, bet līdz kārotajai sestajai pozīcijai attālums ir lielāks, tādēļ katrai spēlei ir ārkārtīgi liela nozīme, lai turpinātu cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

“BK Valmiera” sastāvā aizvien pārliecinošāk sāk spēlēt komandas leģionāri, kuri pēdējās spēlēs uzņemušies līderu lomu. Visi trīs “BK Valmiera” ārzemnieki līdzīgi sadala punktu ražu. Semam Doveram vidēji 14 punkti, Džstinam Hērtam – 13,4, bet Vitenim Čižauskam 13,2 punkti vidēji spēlē.

Sezonas pirmo pusi lieliski aizvadījusi “Liepāja/Triobet” vienība. Uvja Helmaņa trenētie basketbolisti LBL spēlēs izcīnījuši 14 uzvaras un piedzīvojuši vien 3 zaudējumus, kas ļauj mīt uz papēžiem turnīra tabulā pirmo vietu ieņemošajai BK “Ventspils”. Latvijas čempioniem ventspilniekiem Liepājas komanda šajā sezonā palikusi neatminēta mīkla, jo liepājnieki izcīnījuši uzvaras visās trīs savstarpējās tikšanās reizēs. “Vēju pilsētas” pārstāvji ieņem otro  vietu LBL turnīrā un savā pozīcijā izskatās gana pārliecinoši. Savstarpējās spēlēs ar valmieriešiem “Liepāja/Triobet” izcīnījusi uzvaras abās tikšanās reizēs.

“Liepāja/Triobet” rezultatīvākais spēlētājs ir Mareks Jurevičus, kura 14,3 vidēji gūtie punkti ir ceturtais labākais rādītājs Latvijas čempionātā. Savukārt Lauris Blaus ar vidēji 7,3 izcīnītām atlējušajām bumbām ir LBL turnīra trešais labākais cīnītājs zem groziem, bet A.Mažuta 4,7 rezultatīvas piespēles ir otrais labākais rādītājs līgā.

Spēle sāksies plkst. 18:30 Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā Rīgas ielā 91. Ieejas biļešu cena 2 eiro pieaugušajiem un 1eiro skolniekiem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar invaliditāti, uzrādot derīgu apliecību. Biļetes iespējams iegādāties Vidzemes Olimpiskā centra kasē.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara’89”- viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā, piedāvā darbu pārdevējam (-ai) veikalā “top!” Sedā,Uzvaras ielā 10. Galvenie darba pienākumi: Pārtikas un nepārtikas preču tirdzniecība; Pircēju apkalpošana pie kases; Preču pieņemšana, pasūtīšana, uzskaite, izvietošana tirdzniecības zālē; Preču realizācijas termiņu, marķējuma, kvalitātes, uzglabāšanas apstākļu un atbilstošas temperatūras kontrole. Prasības kandidātiem: Vēlama pieredze pārtikas tirdzniecībā; Precizitāte, atbildības sajūta. Piedāvājam: Veselības apdrošināšana; Papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; Svētku dāvanas; Atmaksātus papildatvaļinājumus; Profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; Interesantu darbu stabilā uzņēmumā,mūsdienīgu darba vidi; Darba alga no EUR 820-870 (bruto); Darba laiks maiņās no plkst. 8.00-22.00. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv, ar norādi – pārdevējs Sedā vai pieteikties personīgi, vai WhatsApp tel.nr. +371 29529416. Profesija: MAZUMTIRDZNIECĪBAS VEIKALA PĀRDEVĒJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Seda, Valmieras nov. Darba laika veids: Maiņu darbs Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-27 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: pa mob.telef.29529416 Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Pievienojies mūsu komandai! Jāņa Endzelīna Kauguru pamatskola (turpmāk – Skola) aicina darbā  vācu valodas skolotāju (profesijas klasifikatora kods 2341 01) (6 kontaktstundas nedēļā) uz nenoteiktu laiku.  Darba vietas adrese: “Kauguru skola”, Kauguri, Kauguru pagasts, Valmieras novads. Ja Tu vēlies: • īstenot izglītības programmu “Vācu valoda” mācību priekšmetā atbilstoši Valsts izglītības standartam; • sniegt individuālu un diferencētu atbalstu izglītojamajiem mācību priekšmetā; • veicināt izglītojamo individuālo sasniegumu attīstību; • sekot līdzi jaunākajām tendencēm pedagoģijas nozares attīstībā; • izstrādāt piedāvājumu mācību priekšmeta, Skolas radošai un inovatīvai izaugsmei; un ja Tev ir: • izglītība saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr.569 “Noteikumi par pedagogiem nepieciešamo izglītību un profesionālo kvalifikāciju un pedagogu profesionālās kompetences pilnveides kārtību”; • valsts valodas prasmes augstākajā līmenī; • kompetences: komunikācijas un sadarbības prasmes; psiholoģiskā noturība un augsta saskarsmes kultūra; pozitīva, radoša un atbildīga attieksme pret darbu; spēja reaģēt uz izglītojamo vajadzībām, kā arī motivēt izglītojamos darbam; mēs piedāvājam: • atalgojumu atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.445 “Par pedagogu darba samaksu”; • personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu; • darba devēja līdzfinansētu veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām, kā arī citas sociālās garantijas/labumus atbilstoši darba rezultātiem un normatīvajos aktos noteiktajam; • drošu un darba pienākumu veikšanai atbilstošu darba vidi. Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli un izglītības dokumenta kopiju lūdzam iesniegt līdz 2024.gada 15.jūnijam e-pastā: kauguru.pamatskola@valmiera.edu.lv. Tālrunis informācijai: 29435511. Informējam, ka pieteikuma dokumentā norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši fizisko personu datu aizsardzības regulējuma prasībām. Profesija: VISPĀRĒJĀS PAMATIZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Kauguru skola, Kauguri, Kauguru pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-06-15 Kontaktpersona: CV;piet.vēst.,izgl.,dok.,kopiju lūdzam sūtīt uz e-pastu:kauguru.pamatskola@valmiera.edu.lv

Mūsu partneri