Valmieras Ziņas

Valmieras dambretisti – Latvijas Skolēnu sporta spēļu čempioni

Lasīšanas laiks: 2 min

Latvijas Skolēnu sporta spēlēs 100 lauciņu dambretē par čempioniem kļuva Valmieras U8 un U10 grupas komandas un U13 grupas komanda izcīnīja 2.vietu, portālu “Valmieras Ziņas” informēja komandas pārstāvis Uldis Ābeltiņš.

Liepupes pamatskolā notika Latvijas Skolēnu sporta spēlēs 100 lauciņu dambretē, kurās, pateicoties pašvaldības atbalstam, piedalījās Valmieras novada 30 dambretisti. Katrā vecuma grupā tika izspēlētas individuālās sacensības un komandu vērtējumam tika skaitītas divu veiksmīgāko meiteņu un divu zēnu ieņemtās vietas. Panākumu gadījumā šos četrus dalībniekus arī apbalvoja. 

Valmieras U8 grupas komanda ieguva 1.vietu un zelta medaļas saņēma Keita Davidova, Anna Biruma, Dāvis Brolis un Emīls Justs Nolbergs plus komandai palīdzēja un pretiniekiem punktus atņēma Estere Vadone, Elīza Kurtiša, Ernests Bērziņš, Gunārs Neļķe, Valters Kovaļevskis un Edvards Pāže.

Valmieras U10 grupas komanda arī ieguva 1.vietu un zelta medaļas saņēma Katrīna Vatere, Evija Struncēna, Reinis Apsītis un Marks Paegle un komandai palīdzēja Jolanta Zvārgule, Lauma Ļubinska, Edvards Tomsons, Keidans Prasads, Emīls Tīlens, Ričards Kviesītis, Gustavs Strazdiņš un Ernets Skreitulis.

Valmieras U13 grupas komandai 2.vieta un sudraba medaļas Alisei Jaunkalnei, Denijai Kemzei, Kevinam Vasiļevskim un Elanam Eglītim un komandai palīdzēja Raivo Dukulis.

U16 grupā no Valmieras startēja divi zēni, tāpēc viņiem tikai individuālais vērtējums: 2.vieta Pēterim Kripanam un 16.v. Rodrigo Marcišam.

Šajās sacensībās individuāli pirmajā desmitniekā iekļuva:

U8 grupā 4.v. Keitai Davidovai, 5.v. Annai Birumai, 5.v. Dāvim Brolim, 6.v. Esterei Vadonei, 10.v. Emīlam Justam Nolbergam. U10 grupā 4.v. Reinim Apsītim, 6.v. Katrīnai Valterei, 6.v. Markam Paeglem. U13 grupā 3.v. Alisei Jaunkalnei, 3.v. Kevinam Vasiļevskim, 7.v. Denijai Kemzei.

Janvāra sākumā Latvijas Dambretes federācija apkopoja 2022.gada Latvijas, Eiropas un Pasaules čempionātu rezultātus un veiksmīgākos sportistus godināja pasākumā “Gada sporta laureāts 2022”. 

Apbalvojumus saņēma divi Valmieras Viestura vidusskolas audzēkņi – “Gada sportists U8 grupā” saņēma Marks Paegle un “Gada sportists U13 grupā” saņēma Pēteris Kripans.

Par Eiropas un Pasaules čempiona titulu iegūšanu Pēteris Kripans tika apbalvots arī nominācijā “Gada izrāviens starp sportistiem”.

Panākumus palīdzēja gūt treneri Ilze un Uldis Ābeltiņi un Rīgas trenere Oļesja Abdullina.

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri