Valmieras Ziņas

Rūjienā noslēgušies labiekārtošanas darbi Mākslas skolas un Mūzikas skolas apkārtnē

Lasīšanas laiks: < 1 min

Rūjienā noslēgušies vairāki būtiski labiekārtošanas darbi. Rūjienas Mākslas skolas un Rūjienas Mūzikas skolas apkārtnē uzlabota infrastruktūra – nobruģēti iekšpagalmu laukumi, informē Valmieras novada pašvaldība.

Rūjienas Mākslas skolas apkārtne piedzīvojusi vērā ņemamas pārvērtības. Nojaukts vecais šķūnis un tā vietā tagad ir izbūvēts iekšlaukums, kur rīkot pasākumus, dažādas nodarbības un pat mākslas izstādes. Esošās akas kalpos mākslas darbu instalāciju radīšanai. Pagalmā uzstādīti soliņi, laternas un velosipēdu novietnes.

Rūjienas Mūzikas skolas pagalmā uzstādīti soliņi, laternas un velosipēdu novietnes, kā arī dekoratīvā sēta, lai norobežotu skolēniem paredzēto teritoriju. Visus darbus iepirkuma rezultātā veica SIA „Kvinta BCL”. Darbi segti no Valmieras novada pašvaldības budžeta līdzekļiem.

Rūjienas pirmsskolas izglītības iestādē “Vārpiņa” turpinās teritorijas labiekārtošanas darbi nākamajās divās projekta kārtās. Vienā no tām paredzēts izbūvēt vēl vienu nelielu namiņu bērniem, lai vairāk nodarbības varētu notikt svaigā gaisā, neatkarīgi no laikapstākļiem.
Otrajā kārtā paredzēts uzbūvēt nelielu estrādi, kur bērni varēs vecākiem demonstrēt savas apgūtās prasmes visa gada garumā. Notiks teritorijas labiekārtošanas darbi un jaunu rotaļu elementu uzstādīšana.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri