Valmieras Ziņas

KINO ir atgriezies!

Lasīšanas laiks: 2 min

Izvēlies filmu, sauc draugus, un nāc uz kino! Šonedēļ uz lielā ekrāna:

Nav laiks mirt

25. bondiānas filma, kurā aģenta 007 lomu jau piekto reizi atveido aktieris Daniels Kreigs. Džeimss Bonds ir atstājis operatīvo dienestu un bauda mierīgu dzīvi Jamaikā. Viss mainās, kad salā ierodas viņa vecais draugs Felikss Leiters no CIP ar lūgumu palīdzēt. Uzdevums glābt nolaupītu zinātnieku negaidīti izvēršas par slazdu Bondam. Viņš nonāk aci pret aci ar noslēpumainu ienaidnieku, kura rokās ar bīstams jauno tehnoloģiju ierocis.

Emīlija | E05-06

Latvijas vēsturē bagātākās sievietes un izdevējas Emīlijas Benjamiņas dzīvesstāsts, sākot no 1924. gada, kad viņa nolemj kopā ar vīru Antonu Benjamiņu izdot ilustrēto izdevumu “Atpūta”, kas kļūst par vienu no populārākajiem dzīvesstila izdevumiem Latvijā.

Stāsts par neatkarīgu, modernu un spēcīgu sievieti, kura iekaro savu vietu 30. gadu žurnālistikas un sabiedrības elitē, nodevību un traģisku bojāeju 1941. gadā, it kā sekojot tā laika populārā gaišreģa Finka pareģojumam par Emīlijas dzīvi.

VENOMS: Būs slaktiņš!

Vairāk nekā gadu pēc filmas „Venoms” notikumiem pētnieciskais žurnālists Edijs Broks joprojām cenšas pielāgoties dzīvei kā saimniekorganisms ārpuszemes simbiotam Venomam, kas viņam piešķir superspējas, lai viņš varētu kļūt par nāvējošu aizstāvi. Broks mēģina no jauna uzsākt karjeru, intervējot sērijveida slepkavu Klītusu Kasadiju, kurā iemiesojies simbiots Slaktiņš un kurš pēc neveiksmīgas nāves soda izpildīšanas izbēg no cietuma.

Angļu aktiera un kinorežisora Endija Serkisa („Dzīvības elpa”) režisētajā spriedzes trillerī Toms Hārdijs („Leģenda”, „Trakais Makss: Skarbais ceļš”) atgriežas uz lielajiem ekrāniem kā viens no „Marvel” komiksu dižākajiem un sarežģītākajiem tēliem – nāvējošais aizstāvis Venoms. Viņa sabiedrotie arī šajā filmā – Mišela Viljamsa („Pēc kāzām”, „Izklaides karalis”) un Vudijs Harelsons („Kauja par Midveju”„Trīs paziņojumi pie Ebingas Misūri štatā”) neģēļa Klītusa lomā.

Helovīns nogalina

Maikla Maiersa un Lorijas Strodes “Helovīna” sāga turpināsies ar jaunu, nervus kutinošu nodaļu šausmu trilleru sērijā.

D’artanvau un trīs musketsuņi

D’Artanvau ir jauns musketieris, kurš sapņo par iespēju pievienoties leģendārajiem Musketsuņiem. Nonācis Parīzē, viņš pierāda musketsuņiem savas prasmes, iegūst viņu uzticību un kopā viņi dodas aizstāvēt karali no ļaunā kardināla Rišeljē plāna pārņemt varu.

Bedre 

Filma “Bedre” veidota pēc Janas Egles stāstu motīviem. Tās centrā ir desmitgadīgais Markuss, kuram jāpielāgojas jaunajai dzīvei laukos pie omes. Pēc incidenta ar kaimiņu meiteni Emīliju ciema iedzīvotāji uz zēnu sāk lūkoties ar neiecietību un aizdomām, līdz nejaušības rezultātā viņš atrod patvērumu pie noslēpumainā vientuļnieka Jūrnieka, kurš dzīvo meža nomalē.

Vairāk info: www.3dcinema.lv

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri