Valmieras Ziņas

Valmieras pilsētas teritorijas uzturēšanu turpmāk nodrošinās vairāki pakalpojumu sniedzēji

Lasīšanas laiks: < 1 min

Atbilstoši atklāta konkursa rezultātiem Valmieras pilsētas saimniecisko darbu veikšanu no augusta nodrošina uzņēmumi SIA “Clean R” un SIA “Valmieras namsaimnieks”, koku kopšanu no jūlija nodrošina SIA “Zemgales saules koki”, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Lai nodrošinātu teritoriju kopšanu, pilsēta sadalīta piecās zonās, no kurām Burkānciema teritorijas uzkopšanu veic SIA “Valmieras namsaimnieks”, savukārt Pārgaujas, Zvirgzdukalna, Jāņparka un pilsētas centra uzkopšanu veic SIA “Clean R”.  Visās pilsētas daļās darbi izpildāmi atbilstoši teritoriju uzkopšanas shēmai un saskaņā ar konkrētajai teritorijas grupai noteiktajām prasībām.  Teritoriju uzkopšanas līgums būs spēkā vienu gadu.

Atbilstoši Valmieras novada pašvaldības dotajiem uzdevumiem koku kopšanu Valmierā līdz nākamā gada jūnijam nodrošina SIA “Zemgales saules koki”. Tas nozīmē nokaltušo, stipri bojāto un bīstamo koku ciršanu atbilstoši atļaujām koku ciršanai ārpus meža, bīstamo koku vai zaru nozāģēšanu avārijas situācijās, kā arī zaru izzāģēšanu, vainagu sakopšanu, vainagu stiprināšanu un polardēšanu pēc pašvaldības rakstiska pasūtījuma.

Lai ziņotu par vajadzībām Valmieras pilsētvidē, kur nepieciešams saimniecisks risinājums – nesakoptiem īpašumiem, sanitārās tīrības jautājumiem, bīstamām vietām vai bojātu infrastruktūru –, pašvaldība aicina zvanīt pa Operatīvās informācijas centra bezmaksas diennakts tālruni 8484. To apkalpo un koordinētu tālāku informācijas apriti nodrošina Valmieras novada pašvaldības policija.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri