Valmieras Ziņas

“Vindā” būs muzikālais noskaņu parks

Lasīšanas laiks: 2 min

Valmieras Jaunatnes centrs “Vinda” aicina svinēt Valmieras dzimšanas dienu muzikālajā noskaņu parkā. 24.jūlijā no plkst.12.00 līdz 16.00 būs pieejamas dažādas aktivitātes bērniem. Visas dienas garumā aicinām paviesoties arī Veides ielā. Tur notiks Vinda StreetFood, aicinot iegādāties dažādus gardumus. Vakars turpināsies alternatīvā gaisotnē, un no plkst.18.00 uz “Harmonija brīvdabā” skatuves uzstāsies grupas “Banga”, “Vēstnieks”, “Ezeri” un “Refleksija”.

Tāpat 24.jūijā no plkst.12.00 līdz 16.00 “Vindas” dārzā bērniem būs iespēja spēlēt dažādas lielformāta spēles, izmēģināt balansa dēli, zīmēt, spēlēties ar lielajiem ziepju burbuļiem u.c. Par godu Valmieras dzimšanas dienai bērniem būs iespēja iegūt sejiņu zīmējumu, glitter tetovējumu vai hennas zīmējumu un nobildēties “Vindas” foto būdā kopā ar ģimeni, bildi iegūstot savā īpašumā. Visas dienas garumā bērni “Domu sienas pieturā” pie Vindas žoga aicināti atstāt savas sirsnīgākās domas un vēlējumus Valmierai dzimšanas dienā. Lai atveldzētos un baudītu gardus burgerus, kebabus un našķus, norisināsies Vinda StreetFood. Būs pieejams plašs klāsts ar dažādiem ēdieniem – “Kebab factory”, “Cafe Jersika 43”, “Skrīveru saldējums”, “Pankūciņas”, “Wafelnihca”, “GustameChurros” un “Bubble tea”.  

Plkst.18.00 vakars turpināsies ar muzikālu baudījumu alternatīvās mūzikas noskaņās. “Harmoniju brīvdabā” iesāks grupa “Banga”, no plkst.19.15 līdz 20.00 muzicēs grupa “Vēstnieks”. Plkst.20.30–21.15 uzstāsies grupa “Ezeri” un no plkst.21.45 līdz 22.30 – grupa “Refleksija”. “Harmonija brīvdabā” piedalīties varēs personas, kuras:

  • ir vakcinējušās pret Covid-19;
  • ir pēdējā pusgada laikā pārslimojušas Covid-19;
  • pēdējo 48 stundu laikā ir veikušas Covid-19 testu, un tas ir negatīvs;
  • pēdējo 6 stundu laikā ir veikušas Covid-19 ātro antigēna testu, un tas ir negatīvs.
  • Pasākumā varēs piedalīties bērni līdz 12 gadu vecumam bez testa veikšanas.

“Vinda” aicina svinēt Valmieras dzimšanas dienu ģimenes lokā un “Vindas” dārzā baudīt mierīgu gaisotni!

No 23. līdz 25.jūlijam Valmiera atzīmēs 738.dzimšanas dienu “Valmiera: Tava svētku pietura”, aicinot piestāt dažādās vietās, lai satiktos ar muzikāliem, izzinošiem, jautriem, darbīgiem, neparastiem, sportiskiem un dzīvespriecīgiem piedzīvojumiem. Programma skatāma mājaslapā www.valmierasvin.lv.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri