Valmieras Ziņas

Koncerts – tikšanās ar ģitāristu un komponistu Aivaru Hermani

Lasīšanas laiks: 2 min

28.oktobrī plkst. 19.00 Valmieras kultūras kartes īpašnieki un ikviens interesents aicināts uz koncertu-tikšanos ar ģitāristu, komponistu un producentu Aivaru Hermani Valmieras Kultūras centrā. Aivars Hermanis ir mūziķis ar 50 gadus ilgu muzikālās darbības pieredzi un radošiem sasniegumiem. Mūziķis šogad atzīmē savu 65 gadu jubileju.

Koncertā skanēs Īzaka Dunajevska, V.A.Mocarta, Džona Lenona, Astora Pjacollas, Čika Korea, Raimonda Paula, Jura Pavītola, kā arī Aivara Hermaņa paša sacerētie instrumentālie skaņdarbi no viņa solo albumiem “Mans laiks” un “Liepājas iela”. Muzikālās kompozīcijas mīsies ar Aivara stāstījumu par viņa muzikālās karjeras veidošanu – laiku, kad Latvijā dzima un attīstījās populārā un rokmūzika, viņa laikabiedriem, kā arī pasaules mūzikas ietekmi.

Aivars Hermanis, kurš dažādās aptaujās vairākkārt atzīts par Latvijas labāko ģitāristu, dziesmas sācis sacerēt jau 70. gadu sākumā. Viņš piedalījies vairāk nekā 1000 skaņdarbu ieskaņojumos un uzstājies neskaitāmos koncertos dažādās pasaules valstīs. Viņa komponista kontā ir vairāk nekā 100 dziesmu un instrumentālu kompozīciju. Kā profesionāls mūziķis – ģitārists, Aivars Hermanis ir spēlējis grupās “Suvenīrs”, “Tip-Top”, “Modo”, “Opus”, “Remix”, R.Paula ansamblī, Latvijas Valsts Televīzijas un Radio orķestrī, G. Rozenberga bigbendā, “Stabu ielas džess” orķestrī, Laimas Vaikules grupā un daudzos citos muzikālos kolektīvos. Aivars joprojām muzicē dažādos džeza un populārās mūzikas projektos “AG 3’o” un “Bague Duo”, sadarbojas ar mūziķiem Ievu Akurateri, Aiju Vītoliņu, Igo, Vjačeslavu Mitrohinu u.c., kā arī dalās savā pieredzē un lasa lekcijas Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras Koledžā un citās augstskolās.

Biļetes: EUR 5,-. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzē“. Valmieras kultūras kartes īpašniekiem ieeja bez maksas, iepriekš saņemot ieejas karti Valmieras Kultūras centra kasē. Ar vienu kultūras karti pasākumu bez maksas var apmeklēt 2 personas. 

Informācija apmeklētājiem!

Koncerts-tikšanās ar Aivaru Hermani sākotnēji bija plānots 14.aprīlī, taču valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ pasākuma norise tika pārcelta uz 28.oktobri. Iegādātās biļetes ar 14.aprīļa datumu ir derīgas koncertam 28.oktobrī, taču Valmieras kultūras kartes īpašniekiem, kuri saņēmuši ieejas kartes ar 14.aprīļa datumu, tās ir jāapmaina pret jaunām ieejas kartēm Valmieras Kultūras centra kasē (maiņu būs iespējams veikt arī pasākuma dienā). Pasākums notiks, ievērojot apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu. Vietu skaits ierobežots!

Aicinām darbā AUTOBUSA VADĪTĀJU VALMIERAS AUTOPARKĀ DARBA PIENĀKUMI: pasažieru pārvadāšana saskaņā ar darba grafiku biļešu pārdošana darbs ar elektronisko kases aparātu pasažieru kvalitatīva apkalpošana PRASĪBAS PRETENDENTIEM: D kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecība, vēlams 95. kods vēlams D vai D 1 kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs vismaz divi gadi labas saskarsmes un komunikācijas prasmes latviešu valodas zināšanas UZŅĒMUMS PIEDĀVĀ: darbu stabilā uzņēmumā darba samaksu 1850 EUR (pirms nodokļu nomaksas) pilnas sociālās garantijas daļēju ceļa izdevumu apmaksu no dzīvesvietas uz darbavietu 95. koda apmācības apmācību pirms darba pienākumu uzsākšanas veselības apdrošināšanas iespējas iespēju savienot ar darbu citā uzņēmumā ikgadējās un 95. koda apmācības CV ar norādi vakancei „Autobusa vadītājs Valmieras autoparkā” iesniegt: sūtot elektroniski uz info@vtu-valmiera.lv personīgi SIA „VTU Valmiera” personāla daļā darba dienās no plkst.13:00 līdz 16:00 („Brandeļi”, Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras novads, Reģ.nr. 40003004220) Informācijai 29231565 * Iesniegtos personas datus SIA “VTU VALMIERA” izmantos, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu. Ja kandidāts vēlas, lai viņa personas dati tiktu saglabāti SIA “VTU VALMIERA” iekšējā datu bāzē ar mērķi tos apstrādāt citos SIA “VTU VALMIERA” personāla atlases konkursos, tad pieteikumā vakancei lūdzam kandidātam norādīt savu piekrišanu personas datu saglabāšanai. Profesija: AUTOBUSA VADĪTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Brandeļi, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Transports / Loģistika Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31

Mūsu partneri