Valmieras Ziņas

Vidzemē ugunsdzēsējiem glābējiem 11 izsaukumi

Lasīšanas laiks: < 1 min

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 22.septembra plkst. 6.30 līdz 23.septembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Vidzemes reģiona brigāde saņēma 11 izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, septiņus uz glābšanas darbiem, bet viens izsaukums bija maldinājums, portālu “Valmieras Ziņas” informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Agrita Vītola.

Vakar ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Beverīnas novada Brenguļu pagastā, kur dzīvojamā mājā dega elektriskais sildītājs 1m2 platībā, Pārgaujas novada Raiskuma pagastā, kur dega siena rullis 1m2 platībā, Gulbenes novada Stradu pagastā, kur dega kombaina motors 1,5m2 platībā, bet Gulbenes novada Līgo pagastā dega sodrēji ražošanas ēkas dūmvadā 1,5m2 platībā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur bija notikuši ceļu satiksmes negadījumi – Smiltenes novada Variņu pagastā bija avarējusi vieglā automašīna. Ugunsdzēsēji glābēji no avarējušās automašīnas izcēla bojāgājušu cilvēku un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Savukārt Smiltenes novada Launkalnes pagastā, kur bija notikusi mikroautobusa un kravas automašīnas sadursme, ugunsdzēsēji glābēji nogādāja cietušo pie Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Brauktuves sakārtošana bija jāveic arī pēc ceļu satiksmes negadījuma Līgatnes novada Līgatnes pagastā.

Glābjot nelaimē nonākušu cilvēku, vakar Apē ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja noņemt gredzenu un uzpampušas rokas pirksta.

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri