Valmieras Ziņas

Motocikls līzingā, motocikls uz nomaksu, moto līzings

Lasīšanas laiks: 4 min

Motocikls līzingā: jebkurš jauns vai lietots mototehnikas modelis Latvijā. Auto līzings, piegāde, nomaksa, kredīts motociklam ar ātru pieteikuma izskatīšanu

Moto tehnika kredītā vai nomā

Par auto līzingu lielākā daļa zina gandrīz visu, bet ko darīt, ka jūs dodat priekšroku nevis automašīnai, bet motociklam? Tad arī šajā gadījumā jūsu plāni nemainās, jo līzingu var uzskatīt par universālu finanšu instrumentu, kas spēj skart visdažādākās mūsu dzīves puses. Noformēt motociklu līzingā iespējams tikpat ātri kā automašīnu, kas nozīmē, ka šādu pirkumu iespējams veikt jau šodien! Nav grūti iedomāties, ka motocikli maksā lētāk par automašīnu, tāpēc nopirkt motociklu līzingā būs daudz vienkāršāk nekā automašīnu. Bet pati motocikla noformēšanas procedūra līzingā gandrīz neatšķiras no auto līzinga. Vienīgā atšķirība – līzinga cena (tā būs daudz zemāka).

Motocikls līzingā no Citadele bankas

Vienīgais mīnuss motocikla noformēšanai līzingā ir tas, ka kredītorganizāciju vai līzinga kompāniju piedāvājumā nav tik daudz motociklu, kā, piemēram, auto līzingā. Tāpēc daudz vieglāk ir vispirms piemeklēt optimālo motocikla variantu, un pēc tam doties pie kreditora un iesniegt pieteikumu finansējuma (auto līzinga) noformēšanai.

Auto līzings vai transportlīdzekļu ilgtermiņa noma paredz ne tikai automašīnas ekspluatāciju. Par nomas objektu var būt spectehnika, autobusi, celtņi, un arī motocikli nav izņēmums. Ja esat nolēmis nopirkt vai iznomāt motociklu tieši ar līzinga palīdzību, jums ir jāizvēlas optimālā auto līzinga kategorija (finanšu, operatīvais vai atgriezeniskais).

Mūsu piemērā Citadele banka ir norobežojusi auto līzingu un līzingu motocikliem, tāpēc savā piedāvājumā paredz divas programmas. Un viena no tām – motociklu līzings. Līzinga piedāvājuma nosacījumi motocikla iegādei:

  • Finansējums līdz 80% no motocikla cenas.
  • Atmaksas periods – līdz 5 gadiem.
  • Aizņēmējam auto līzinga noformēšanas brīdī ir jābūt 21 gadu vecam.
  • Atmaksas perioda beigās iegādātais motocikls nedrīkst būt 10 gadus vecs.
  • Ja auto līzinga summa būs mazāka par 10 000 eiro, KASKO apdrošināšana – nav obligāta.

Auto līzinga noformēšanas mehānisms motociklam

  1. Auto līzinga vai motocikla līzinga noformēšanai ir jāsākas ar konsultāciju. Sazināties ar bankas, kredītu vai līzinga kompānijas pārstāvi ir ļoti vienkārši: ar telefona zvana palīdzību, pieteikumu tīmekļa vietnē, elektronisko vēstuli u.t.t. Konsultācijai iespējams izmantot arī internetbanku (nereti jums nāksies reģistrēties kreditora lapā). Bet, iespējams, jau uzreiz pēc reģistrācijas jūs saņemsiet individuālu piedāvājumu, un papildus konsultācija nebūs nepieciešama.

Jebkuras konsultācijas mērķis – atrast jums optimāli izdevīgu piedāvājumu vai alternatīvas, ņemot vērā visus jūsu apstākļus. Vēršoties pie patiešām kvalificēta līzinga speciālista, jūs saņemat ne tikai konsultāciju, bet arī jūsu tālākās rīcības plānu. Sava menedžera atbalstu jūs saņemsiet visu līzinga atmaksas periodu, tāpēc jums būs personīgais līzinga konsultants.

  1. Motocikla līzinga pieteikuma aizpildīšana un nosūtīšana. Kreditora piedāvājumā tā oficiālajā tīmekļa vietnē jūs noteikti varēsiet atrast ātro piekļuvi pieteikumam. Pēc tā aizpildīšanas jums tas ir jānosūta izskatīšanai un jāgaida kreditora lēmums. Šo formu varat aizpildīt un nosūtīt arī pie auto vai moto dīleriem (kuru tirdzniecības vietā jūs esat atradis savu nākamo pirkumu), vēršoties stacionārā bankas birojā. Ja jūs jau esat konkrētas bankas klients, tad izmantot piedāvājumu (nosūtīt pieteikumu) iespējams ar internetbankas palīdzību.
  2. Līzinga līguma parakstīšana motocikla iegādei un transportlīdzekļa turpmākā ekspluatācija.

Līzinga kompāniju papildpakalpojumi

Izšķiroties par motocikla iegādi līzingā, vēl pirms vēršanās līzinga kompānijā, jūs varat viegli pārbaudīt savas iespējas, izmantojot online kredītu kalkulatoru. Šī izmantošanā ērtā un vienkāršā ierīce aprēķina ikmēneša maksājumu ar visdažādākajiem parametriem (tos ir jāievada potenciālajam aizņēmējam). Vienīgais jums nezināmais lielums būs procentu likme. Šo rādītāju parasti nosaka individuāli pēc tam, kad būsiet nosūtījis pieteikumu. Bet jūs varat arī izmantot piedāvājumu jūsu maksātspējas noteikšanai un jau, pamatojoties uz šo informāciju, noteikt iespējamo procentu likmes diapazonu.

Vēl viens līzinga kompāniju piedāvājums ir transportlīdzekļa pārbaude pēc VIN koda. Piemēram, viena no līzinga kompānijām Nord Auto Līzings piedāvā šo pakalpojumu bez ierobežojumiem neatkarīgi no tā, vai jūs esat šīs kompānijas klients vai nē. Tāpēc, pat pērkot automašīnu vai motociklu par skaidru naudu, jūs varat pārbaudīt sava pirkuma juridisko “tīrību”, uzzināt reālo nobraukumu un papildus informāciju, par kuru pārdevējs, iespējams, ir gribējis noklusēt.

Un vēl viens auto līzinga piedāvājums, kas pievienojis šim darījumam vēl vienu “plusu” – atgriezeniskais finanšu līzings. Šī auto līzinga mehānisms ir tāds, ka ikviens auto īpašnieks, nokļuvis grūtā finansiālā situācijā, var izmantot šo piedāvājumu, precīzāk sakot – pārdot savu automašīnu līzinga kompānijai, saņemt naudu par automašīnu un atrisināt visas savas problēmas, uzreiz noformēt pārdoto transportlīdzekli atkal parastā līzingā un turpināt lietot automašīnu tāpat kā agrāk. Šādu pašu shēmu var realizēt ar motociklu, kuteri vai jebkuru citu transporta veidu.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Pievienojies mūsu komandai! Valmieras 2.vidusskolas struktūrvienība “Varavīksne” (turpmāk – Iestāde) aicina darbā skolotāja palīgu (1 slodze – 40 stundas nedēļā) uz noteiktu laiku.  Darba vietas adrese: Raiņa iela 11, Valmiera, Valmieras novads. Ja Tev ir vēlme: • veikt bērnu aprūpi ikdienā; • sadarboties ar grupas skolotājām, sniegt atbalstu bērniem mācību jomu apguvē; • veidot bērnos kulturālas uzvedības un higiēnas iemaņas; • rūpēties par bērnu dienas režīma ievērošanu; • nodrošināt telpu, inventāra tīrību un kārtību; un ja Tev ir: • vismaz vispārējā vidējā izglītība (vēlams auklītes sertifikāts vai praktiskā pieredze darbā ar bērniem); • valsts valodas prasmes atbilstoši Valsts valodas likuma prasībām; • kompetences: prasme plānot, organizēt un kvalitatīvi veikt savu darbu, disciplinētība; pozitīva, radoša un atbildīga attieksme pret darbu; psiholoģiskā noturība un augsta saskarsmes kultūra; mēs piedāvājam: • atalgojumu EUR 702,00 mēnesī pirms nodokļu nomaksas; • iespēju saņemt atvaļinājuma pabalstu darba un dzīves līdzsvaram par labu darba sniegumu; • darba devēja līdzfinansētu veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām, kā arī citas sociālās garantijas/labumus atbilstoši darba rezultātiem un normatīvajos aktos noteiktajam; • drošu, estētisku un sakārtotu darba vidi. Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli gaidīsim līdz 2024.gada 7.maijam personīgi (adrese: Raiņa iela 11, Valmiera, Valmieras novads) vai e-pastā: v2v@valmiera.edu.lv. Tālrunis papildu informācijai: 64281559. Informējam, ka pieteikuma dokumentā norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši fizisko personu datu aizsardzības regulējuma prasībām. Profesija: SKOLOTĀJA PALĪGS Darba vietas adrese: LATVIJA, Raiņa iela 11, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-07 Kontaktpersona: CV, motivācijas vēst.lūdzam sūtīt uz e-pastu: v2v@valmiera.edu.lv, tālrunis 64281559

SIA “Valmieras Olimpiskais centrs” viesnīca „Sports Hotel” aicina pievienoties savai komandai uz noteiktu laiku līdz 31.08.2024. VIESMĪLI Galvenās prasības klandidātiem: augstu atbildības izjūta un precizitāte darbā; uzturēt tīru un kārtīgu darba vidi un aprīkojumu; higiēnas un paškontroles normu ievērošana un to kontrolēšana; spēja patstāvīgi plānot savu darba laiku; labas latviešu valodas zināšanas; angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī; pieredze līdzīgā amatā tiks uzskatīta par priekšrocību. Amata apraksts: plānot un organizēt viesu apkalpošanu brokastīs; organizēt pasūtījumu izpildi; pagatavot un sagatavot brokastu produkciju; nodarboties ar viesu uzņemšanu; iegādāties produktus un citus materiālus, kontrolēt to izlietošanu un uzgalbāšanu; piedalīties saimniecības struktūrvienības darba organizēšanā; brokastu zāles un virtuves sagatavošana brokastīm. Piedāvājam: pilnas slodzes darbu; draudzīgu un atsaucīgu kolektīvu; stabilu atalgojumu un sociālās garantijas; atalgojums: stundas tarifa likme pārbaudes laikā 4,50 EUR/h, pēc pābaudes laika 5.00 EUR/h (pirms nodokļu nomaksas); summēto darba laiku, darbu maiņās (06.00-14.30); dažāda veida “bonusus” pēc pārbaudes laika; darba vieta: viesnīca "Sports Hotel", Vaidavas iela 15, Valmiera, Valmieras novads. Pieteikuma vēstuli un CV lūdzam sūtīt uz e-pastu –monta.martinsone@sportshotel.lv Tiks izskatīti tikai tie pieteikumi, kuros būs gan CV, gan motivācijas (pieteikuma) vēstule. Informācija par piedāvāto amatu pa tālruni +371 25464433 Kontaktpersona Monta Martinsone, Informācija par viesnīcu www.sportshotel.lv Pieteikumus uz vakanci iesniegt līdz 19.05.2024. Pretendentu iesūtītie dokumenti un personas dati, uz vakances laiku un noteiktu laiku pēc norādītā termiņa beigām, pārziņa leģitīmo interešu ietvaros tiks uzglabāti pārziņa lietvedībā. Iesniedzot savu pieteikumu, Jūs piekrītat savu personas datu apstrādei norādītās vakances pretendentu izvērtēšanas un atlases procesā un saziņai ar Jums. Nosūtītajos dokumentos lūgums neiekļaut sensitīvus (īpašās kategorijas) personas datus. Savu piekrišanu datu apstrādei norādītajiem mērķiem varat atsaukt jebkurā laikā, sazinoties ar pārzini. Pārzinis garantē nenodot pretendenta personas datus trešajām personām, bez pretendenta rakstveida saskaņojuma. Pārzinis SIA “Valmieras Olimpiskais centrs”, reģistrācijas Nr. 54103025871, adrese: Čempionu iela 2, Valmiera, Valmieras novads, LV-4201. Profesija: VIESMĪLIS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Vaidavas iela 15, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-19 Kontaktpersona: Monta Martinsone

Mūsu partneri