Valmieras Ziņas

“Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” sestdien tiksies ar seškārtējo Latvijas čempionvienību “VEF Rīga”

Lasīšanas laiks: 2 min

Sestdien, 9. novembrī, pulksten 19:00 “Pafbet” Latvijas – Igaunijas apvienotajā basketbola līgā “Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola” savā laukumā tiksies ar Latvijas čempioni “VEF Rīga”, kura šajā sezonā vietējā čempionātā zaudējuma rūgtumu vēl nav jutusi.

Roberta Zeiles trenētajiem valmieriešiem turnīra tabulā dārgi maksājis pieredzes trūkums. Gados jaunā komanda vairākās saspringtās galotnēs piedzīvoja sāpīgus zaudējumus ar ļoti nelielu rezultāta starpību. Ja kaut divās no šīm saspringtajām galotnēm, kurās nācās piekāpties, būtu izcīnītas uzvaras, valmierieši šobrīd atrastos izslēgšanas spēļu zonā. Taču pieredze nāk ar laiku un katra šāda spēle dod vērtīgu mācību nākotnei. Šobrīd aizvadītajās astoņās spēlēs vidzemniekiem izdevies tikt pie divām uzvarām.

Tikmēr Jāņa Gailīša vadītā “VEF Rīga” tikusi pie uzvarām visās sešās šobrīd aizvadītajās turnīra spēlēs, ieņemot vietu turnīra tabulas pirmajā pozīcijā. Lai gan vairākas uzvaras VEF ieguva ar palielu starpību, taču spēlēs pret ne tām spēcīgākajām līgas komandām (“Kalev/TLU” un “Liepāju”) uzvarētāju liktenis izšķīrās vien pašās beigās. Tas nozīmē, ka rīdzinieki nav nebūt neapturami.

Interesants duelis gaidāms starp abu komandu jaunās paaudzes basketbolistiem. Kopīgi spēlējot Latvijas jaunatnes izlasēs pie Eiropas U18 čempionāta sudraba tikuši Valters Vēveris un Artūrs Kurucs. Sestdienas duelī viņi stāsies viens otram pretī. Vēveris šosezon izīrēts dzimtajai Valmieras komandai no “Andora”, savukārt Kurucs tādā pašā statusā nonācis Rīgā, tiekot izīrēts no Spānijas kluba “Baskonia”. Vēveris šajā sezonā astoņās aizvadītās spēlēs guvis 12,3 punktus, kamēr Kuruca rēķinā sešās spēlēs gūti 11,7 punkti.

Komandas kapteiņu un rezultatīvāko spēlētāju lomas uzņēmušies pieredzējušākie spēlētāji. 28 gadus vecais Edmunds Elksnis valmieriešu rindās šosezon guvis 13,9 punktus un izdarījis 8,1 rezultatīvu piespēli, būdams līgas labāko asistētāju pašā augšgalā. Savukārt Latvijas izlases kapteinis Jānis Blūms VEF rindās izceļas ar 14 punktiem vidēji mačā.

Kā jau ierasts, arī spēlē pret VEF norisināsies “Brāļu Bertānu krāšņākā fana konkurs”. Lai piedalītos, Tev jāatnāk uz spēli savā krāšņā fana tēlā un jāuzņem fotogrāfija pie konkursa banera. Tālākais jau būs žūrijas, balsotāju un brāļu Bertānu rokās, lai noteiktu uzvarētājus ceļojumiem uz Maskavu un Vašingtonu. Lai aizbrauktu uz Eirolīgas spēli palicis vēl tika novembra mēnesis, pēc kura tiks noskaidrots konkursa pirmais laimīgais balvas ieguvējs.

Nāc uz spēli un atbalsti valmieriešus cīņā!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA „Firma Madara 89” - viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas pārtikas mazumtirdzniecībā un ēdināšanā, piedāvā darbu  PAVĀRAM (-EI) ēdināšanas uzņēmumā “Pasēdnīca”,Rīgas ielā 64, Valmierā. Prasības kandidātiem: • vēlama atbilstoša izglītība vai darba pieredze pavāra amatā; • godīgums un augsta atbildības sajūta; • pozitīva attieksme pret darbu; • spēja strādāt komandā un maiņu darbā. Galvenie darba pienākumi: • garšīga un kvalitatīva ēdiena gatavošana saskaņā ar kalkulācijām; • tehnoloģisko procesu pārzināšana un ievērošana; • sekot produkcijas kvalitātei, produktu glabāšanas un gatavās produkcijas realizācijas termiņiem. Piedāvājam: • veselības apdrošināšanu; • mūsdienīgu darba vidi; • papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • atmaksātus papildatvaļinājumus; • svētku dāvanas; • profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • darba alga no EUR 1000 – 1050 (bruto)/6.00 - 6.50 EUR/h. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv ar norādi - Pavārs Valmierā,vai pieteikties personīgi WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. +371 26167218. Profesija: PAVĀRS Darba vietas adrese: LATVIJA, Rīgas iela 64, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-16 Kontaktpersona: CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv Vai pieteikties WhatsApp: +371 26167218

Mūsu partneri