Valmieras Ziņas

Burtnieku novada pašvaldība godina pedagogus un skolu tehnisko darbiniekus

Lasīšanas laiks: 3 min

Piektdien, 1. novembrī, Matīšu Tautas namā norisinājās Burtnieku novada pašvaldības izglītības iestāžu svētki “No sirds uz sirdi”. To ietvaros pedagogiem un skolu tehniskajiem darbiniekiem tika pasniegti Burtnieku novada pašvaldības Atzinības raksti.

Ik gadu izglītības iestāžu vadītāji izvirza pedagogus, kuriem vēlas pateikties par atbalstošu ieinteresētību, atsaucību, radošu līdzdalību un pedagoģisko ieguldījumu skolas dzīvē, kā arī skolu tehniskos darbiniekus, kuri apzinīgi veic savus darba pienākumus. Izglītības iestāžu svētkos Burtnieku novada pašvaldības vārdā Atzinības rakstus pasniedza domes priekšsēdētājs Edvīns Straume un domes deputāte Inese Gaumane.

Svētkos godinājām:

Sandru Gūtmani par pašaizliedzību un ieguldījumu pirmsskolas izglītības iestādes “Sienāzītis” attīstībā, kā arī par aktīvu dalību un izglītojamo iesaistīšanu veselību un fizisko aktivitāšu nostiprinošos pasākumos un projektos.

Elīnu Lukšāni par apzinīgu darbu un ieguldījumu pirmsskolas izglītības iestādes “Sienāzītis” estētiskā tēla veidošanā.

Burtnieku Ausekļa pamatskolas pedagoģi Ivetu Loginu par nozīmīgu ieguldījumu pedagoģiskajā darbā un darbu skolas vēstures saglabāšanā.

Ingu Sorokinu par godprātīgu un apzinīgu pienākumu veikšanu Burtnieku Ausekļa pamatskolā.

​Ināru Salacieti par ilgstošu, apzinīgu un precīzu darba pienākumu veikšanu, sniedzot nozīmīgu atbalstu Matīšu pamatskolas pedagoģiskajam personālām, kā arī par aktīvu iesaistīšanos pasākumos.

Matīšu pamatskolas pedagoģi Anitu Āriņu par godprātīgu veikto pedagoģisko darbu bērnu un jauniešu pilsoniskajā audzināšanā un kultūrvēsturisko tradīciju saglabāšanā, par humānās pedagoģijas principu un metožu ieviešanu praksē, par prasmi veicināt izglītojamo spēju attīstību un personības izaugsmi.

Matīšu pamatskolas pedagogu Antonu Karānu par pašaizliedzību, humānismu, augstu profesionālo meistarību un radošo darbību pedagoģiskajā procesā un ieguldījumu izglītības iestādes attīstībā, kā arī par prasmi veicināt izglītojamo spēju attīstību un personības izaugsmi.

Pirmsskolas izglītības iestādes “Namiņš” logopēdi Gaidu Bērziņu par ilggadēju radošu darbību un ieguldījumu logopēdes darbā, par sirds siltumu un cieņu attieksmē pret bērniem, nesavtīgu, praktisku dalīšanos pieredzē ar kolēģiem.

Viju Toču par profesionālu darbu pirmsskolas izglītības iestādē “Burtiņš”, gatavību iesaistīties dažādu jautājumu risināšanā un kompetentu padomu sniegšanu sarežģītās situācijās. Par atsaucību, atbalstošu ieinteresētību, sadarbību un izpalīdzību

Sandru Bikmani par profesionālu pedagoģisko ieguldījumu un mērķtiecīgu darbu pirmsskolas izglītības iestādes “Burtiņš” emocionālās vides uzlabošanā. Par sapratni, atsaucību, iejūtību, izpalīdzību un konstruktīvu sadarbību ar kolēģiem.

Kristīni Blūmu no pirmsskolas izglītības iestādes “Burtiņš” par laipno un sirsnīgo attieksmi pret izglītojamiem un kolēģiem. Par atsaucību un humora izjūtu.

Sarmīti Vītolu par teicamu sava darba pienākumu izpildi un ieguldījumu pirmsskolas izglītības iestādes “Burtiņš” koptēla veidošanā.

Agitu Šķisti par nozīmīgu ieguldījumu pirmsskolas izglītības iestādes “Burtiņš” materiālās bāzes uzlabošanā un papildināšanā. Par radošumu, atsaucību, ieinteresētību, mērķtiecīgu neatlaidību un atbildību, pildot savus darba pienākumus.

Kristīni Gobu par aktīvu un radošu darbošanos Burtnieku novada pašvaldības skolu karjeras pasākumu organizēšanā un izglītojošu nometņu vadīšanā.

Sandu Brenneri no Rencēnu pamatskolas par radošu, ieinteresētu un atbildīgu ikdienas darbu, ieviešot kompetencēs balstītu izglītības īstenošanu pirmsskolā.

Ēveles pamatskolas pedagoģi Ilzi Kurti par ilggadēju pedagoģisko darbu un ieguldījumu jauniešu patriotiskajā audzināšanā.

Antiju Baldiņu par ilggadēju apzinīgu darbu un ieguldījumu Ēveles pamatskolas estētiskā tēla veidošanā.

Elvi Poruku par entuziasmu, veicot darba pienākumus Ēveles pamatskolā, par aktīvu darbošanos pasākumu un sporta sacensību organizēšanā.
Dainu Gaļimsku par apzinīgu, kārtīgu darbu Ēveles pamatskolas sakopšanā un skolas kārtības uzturēšanā.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Valmieras tehnikums aicina darbā METĀLAPSTRĀDES SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1402 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Labas datorprasmes Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “Metālapstrādes skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Valmieras tehnikums aicina darbā INFORMĀCIJAS UN KOMUNIKĀCIJU TEHNOLOĢIJAS SKOLOTĀJU (profesiju klasifikatora koda Nr.2320 01) Piedāvājam: 1 darba slodzi, 5 darba dienas nedēļā Stabilu atalgojumu (no 1259 EUR mēnesī par 1 slodzi (30 stundas nedēļā), pirms nodokļu nomaksas) Apmaksātu veselības apdrošināšanas polisi (pēc pārbaudes laika beigām) Apmaksātu profesionālo pilnveidi Teicamus darba apstākļus atbalstošā kolektīvā Modernu darba vidi un labus darba apstākļus Prasības pretendentam: Augstākā izglītība nozarē vai profesionālā vidējā izglītība (atbilstoši 3.profesionālās kvalifikācijas līmenim) Pozitīva un radoša attieksme pret darbu Teicama valsts valodas prasme Labas saskarsmes iemaņas Prasme strādāt ar izglītības tehnoloģijām Tālrunis informācijai: Direktores vietniece Līga Ķezbere 22011270 CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e pastu: personals@valmierastehnikums.lv ar norādi “IKT skolotāja vakancei” līdz 2024.gada 31.maijam plkst. 16:00. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba pārrunām klātienē. Profesija: PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS SKOLOTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Vadu iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Izglītība / Zinātne Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-31 Izglītības līmenis: Augstākā izglītība (bakalaura grāds)

Mūsu partneri