Valmieras Ziņas

3 padomi, kā ērti un vienkārši nopirkt kontaktlēcas internetā

Lasīšanas laiks: 2 min

Pateicoties tehnoloģiju attīstībai, ir mainījusies mūsu ikdiena, tai skaitā veids, kā iepērkamies. Arvien biežāk cilvēki izvēlas sev nepieciešamās preces iegādāties ar interneta palīdzību neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas. Tiešsaistē varam nopirkt gan pārtiku, gan apģērbu un arī medicīnas preces, piemēram, kontaktlēcas. Tā kā šī ir medicīnas prece, jāievēro zināma piesardzība, tāpēc ielūkojies kontaktlēcu interneta veikala Manaslecas.lv trīs padomos, kas ļaus lēcas internetā iegādāties droši, ērti un vienkārši.

1.   Dod priekšroku lēcām no uzticamiem un zināmiem zīmoliem

Ja vēlies būt pilnībā drošs, ka lēcas un to kvalitāte būs atbilstoša Tavām vajadzībām un vēlmēm, izvēlies pārbaudīta zīmola izstrādājumus. Internets nodrošina ikvienam iespēju ne tikai vieglāk iepirkties, bet arī vienkāršāk pārbaudīt preču atbilstību ES standartiem, tādēļ nebaidies to izdarīt, ja neesi pārliecināts par to, vai kontaktlēcas internetā ir atbilstošā kvalitātē. Manaslecas.lv kontaktlēcu e-veikals darbojās jau 10 gadus un piedāvā tikai labāko un uzticamāko ražotāju produkciju, tādēļ, iepērkoties pie mums, vari būt drošs par lēcu kvalitāti, kā arī mēs piedāvājam patiešām izcilu servisu un ātras piegādes!

2.   Pārliecinies, ka lēcas acīm pasūti ar īstajiem parametriem

Pirms sāc lietot lēcas, Tev jāapmeklē acu ārsts vai optometrists, kas veiks redzes pārbaudi un noteiks precīzus parametrus, kādiem jāatbilst tieši Tev piemērotām lēcām. Noteikti ņem vērā šos rādītājus, kad iegādāsies kontaktlēcas internetā, un pārbaudi, ka ievadi tos pareizi. Norādot kļūdainu informāciju, tiks nosūtītas lēcas, kas nav piemērotas Tavām acīm un redzes stāvoklim. Ja Tev radušās kādas neskaidrības, vari sazināties ar Manaslecas.lv speciālistiem, un mēs palīdzēsim atrast Tev piemērotākās lēcas.

3.   Neatliec lēcu iegādi uz pēdējo brīdi

Iegādājoties un lietojot lēcas, ir jāņem vērā vairākas svarīgas lietas, lai izmantotās medicīnas preces efektīvi un kvalitatīvi pildītu savu funkciju, kā arī netiktu radīti draudi lietotāja veselībai. Tas nozīmē, ka ir jāpievērš uzmanība tam, cik ilgi konkrētās lēcas acīm ļauts lietot. Šie periodi var būt dažādi, sākot no vienas dienas līdz pat divām nedēļām vai pat mēnesim. Tāpēc, vadoties pēc esošo lēcu lietošanas ilguma, atceries laikus pasūtīt jaunas lēcas internetā. Ienāc Manaslecas.lv, izvēlies sev interesējošā zīmola lēcas, ievadi atbilstošos parametrus un veic pirkumu! Atceries, ka, iegādājoties lielākā apjomā, kontaktlēcu cenas būs izdevīgākas.

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SIA "Lat Met" pamatā ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies praktisku dekoratīvo metāla izstrādājumu ražošanas jomā (vieglie metāla izstrādājumi), pasūtījumi tiek izgatavoti gan pēc privātpersonu, gan industriālo klientu pasūtījumiem. Margas, kāpnes, tirdzniecības stendi, vides priekšmeti, parka soliņi, velo statīvi, nojumes, metināti nestandarta izstrādājumi būvniecībai un mašīnbūvei. Sadarbības partneri Latvijā un Skandināvijā. SIA "LAT MET" aicina darbā metinātāju Galvenie amata pienākumi: Metināšanas darbi izmantojot MIG/MAG, jāmetina margas, kāpnes u.c. Metināšanas darbu veikšana vadoties pēc rasējumiem SIA "Lat Met" nodrošina: Darba veikšanai nepieciešamos apstākļus, vidi un iekārtas Paveiktajam darbam un kvalifikācijai atbilstošu atalgojumu Prasības pretendentiem: Darba pieredze metināšanā (metālapstrādē) Spēja patstāvīgi un kvalitatīvi veikt darba uzdevumus Prasme lasīt tehniskos dokumentus Pozitīva attieksme, motivācija strādāt un mācīties Par priekšrocību tiks uzskatīts: Pieredze metālapstrādē Prasme metināt ar TIG Darba vieta: Rubenes metāla apstrādes cehs "Meistari", Rubene, Kocēnu pag., Valmieras nov., LV-4227 (300 metri no Rubenes baznīcas), saskaņā ar montāžas grafiku klientu objektos. Atalgojums : 1460,00 EUR (Bruto) Papildus informācija Mob. 27314092 (Artis) Profesija: METĀLMATERIĀLU METINĀTĀJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Meistari, Kocēnu pag., Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ražošana Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-05-29

Mūsu partneri